Dinamo a anunțat seria amicalelor din iarnă

 
Dinamo nu stă cu mâinile în sân după gestul lui Valentin Lazăr față de Ovidiu Burcă. Decizia luată de clubul din ”Ștefan cel Mare” în privința mijlocașului

”București, 23 ianuarie 2023. Dinamo 1948 București, prin administratorul special Vlad Iacob, precizează prin intermediul paginilor oficiale de Facebook și Instagram următoarele:


Clubul nostru condamnă ferm gestul și declarațiile jucătorului Valentin Lazăr și va sesiza Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal cu privire la comportamentul reprobabil al acestuia din timpul și de la finalul meciului amical Dinamo București vs CS Păulești, desfășurat sâmbătă, 21 ianuarie 2023, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea.


Jucătorul celor de la CS Păulești a avut un comportament incalificabil, mediatizat în presa centrală de reprezentanții mass-media prezenți la Buftea, pe care nu îl consider demn de a fi expus în amănunt în prezentul comunicat.


Avem încredere în factorii responsabili din Federația Română de Fotbal și sperăm că aceștia vor lua atitudine și vor decide să condamne ferm gesturi de asemenea factură, dând dovadă de toleranță zero față de astfel de comportamente.


Consider că astfel de manifestări sunt intolerabile și nocive pentru fotbalul românesc, un fotbal care ar 

trebui să promoveze valori precum respectul, integritatea și fair-play-ul”, a anunțat Dinamo pe Facebook.Dinamo a anunțat seria amicalelor din iarnă .

„Dinamo București vs CSO Plopeni la Buftea Al doilea meci amical programat în această perioadă de 

pregătire, Dinamo București vs CSO Plopeni (Liga 3), se va disputa miercuri, 25 ianuarie (ora 11:00), la Centrul Național de Fotbal de la Buftea.

CSO Plopeni ocupă locul secund în seria a 5-a din Liga 3, partida urmând să fie transmisă de partenerii noștri de la Radio Dinamo 1948”, a anunțat Dinamo pe pagina de Facebook a clubului.

De asemenea, clubul din „Ștefan cel Mare” și-a anunțat și următorii adversari din meciurile amicale. 


Ultima partidă de pregătire se joacă pe 18 februarie, cu FC Brașov. Dinamo va juca primul meci al anului în Liga 2 pe 25 februarie, cu Unirea Constanța (ora 11:00)


Meciurile amicale jucate de Dinamo în această iarnă:

25 ianuarie: Dinamo - CSO Plopeni

28 ianuarie: Dinamo - Progresul Spartac

1 februarie: Dinamo - CSM Slatina

4 februarie: Dinamo - Gloria Buzău

8 februarie: Dinamo - Muscelul Câmpulung Elite

10 februarie: Dinamo - Unirea Slobozia

11 februarie: Dinamo - Farul Constanța

18 februarie: Dinamo - FC Brașov, potrivit GSP.ro


Foto: Colaj Digi Sport

Comentarii