Dinamo poate primi bani de la Gigi Becali. Vezi cum

 Fratele lui Mihai Bendeac lucrează la Dinamo

Familia lui Mihai Bendeac se implică la Dinamo! Numele surpriză apărut în organigrama clubului

Andrei Bendeac are 22 de ani, iar de curând a intrat în familia Dinamo București, unde se ocupă de conturile de socializare ale clubului retrogradat, în premieră, în 2022 în Liga 2.

De la ce vârstă ții cu Dinamo?

E foarte greu să atribui o vârstă, primul eveniment pe care mi-l amintesc a fost titlul din 2007, tatăl meu, de la care am moștenit dinamovismul, mi-a cumpărat acel faimos poster cu spartanii. Eram îndrăgostit de Claudiu Niculescu și eu și tată. Nu pot da un răspuns clar, însă e posibil să fi fost prichindel dinamovist chiar și de mai devreme de 7 ani.

Concret, ce faci mai exact la clubul Dinamo?

La Dinamo lucrez în prezent ca voluntar și nici nu mi-aș dori să fie altfel, având în vedere situația financiară a clubului. Titlul «oficial» este de social media manager și creator de conținut. Dacă referitor la primul aspect am început, cu pași mărunți, să concep niște strategii alături de Dan Giuraniuc, directorul de marketing, dar și Vlad Iacob, partea referitoare la crearea de conținut este un work-in-progress. Concret, administrez paginile de Facebook, Youtube, Instagram și, mai nou, TikTok ale clubului. Eventual, doresc să creez și conținutul original care va fi postat pe aceste rețele, potrivit liga2.prosport.ro


Jucătorul celor de la Rakow urmează să fie împrumutat la echipa lui Gigi Becali, care va avea opțiune de cumpărare!

Deian Sorescu la FCSB! Negocierile pentru un împrumut de la Rakow sunt aproape finalizate! Jucătorul vrea, Gigi Becali și-a dat acordul!

În principiu, și polonezii sunt de acord cu mutarea, fiind vorba despre un împrumut până în vară la FCSB. Apoi, Gigi Becali poate activa clauza unui transfer definitiv.

Ceea ce a contat cel mai mult a fost dorința jucătorului de a pleca de la Rakow, care poate părea 

surprinzătoare în condițiile în care e lider detașat în Polonia. Dar Sorescu nu se simte prea confortabil în actualul sezon, deși a jucat în 15 meciuri stagionale și a înscris 2 goluri.

Relația nu foarte apropiată cu tehnicianul lui Rakow, dar și oportunitatea revenirii acasă odată cu acest 

interes al FCSB-ului constituie două motive solide care pot decide transferul. Sorescu vrea să-și recâștige 

și locul de titular la echipa națională, mai ales că el crede că România se poate califica la Europeanul de anul viitor.

FCSB trebuie să plătească în vară 800.000 de euro pentru un transfer definitiv, aceeași sumă pe care Rakow a achitat-o lui Dinamo pentru jucător.

Dinamo avea un acord cu polonezii pentru 800.000 de euro cu bonusuri, dar și o „coadă” de 15 la sută la 

un viitor transfer. Asta înseamnă că în vară, teoretic, Gigi Becali va ajuta financiar și Dinamo dacă-l ia definitiv pe Deian Sorescu, potrivit Fanatik.ro

Comentarii