Dinamo și-ar putea pierde jucătorii

 


Cum s-au schimbat sferele de interes la Dinamo, relații reci între RTZ și administratorul special 

Vlad Iacob: „Da! M-am întâlnit cu domnul Șerdean. Nu am negociat nimic, nu am mandat pentru așa ceva, am vrut să-i pun vedere situația clubului, care este mult mai complicată decât în vară. I-am spus că ar fi bine să își reconsidere poziția față de societate”.

Iacob s-a văzut cu Șerdean, datoriile curente amenință cu falimentul, adminsitratorul special și adminsitratorul judiciar au strategii diferite.

Iacob și Șerdean s-au despărțit fără vreun rezultat, însă, în urmă, rămâne o situație încordată.

Administratorul special (Vlad Iacob) nu a fost de acord cu decizia administratorului judiciar (RTZ & Partner SPRL), după ce echipa lui Răzvan Zăvăleanu a luat decizia de a face apel la respingerea 

„planului de reorganizare modificat cu prelungirea perioadei de implementare”. Iacob și-ar fi dorit reconstrucția cât mai rapidă a unui nou plan, atragerea unor investitori care să deblocheze situația și, în același timp, să betoneze poziția sa.

Vlad Iacob. „Nu vreau să comentez relația mea, din postura administratorului special, cu administratorul judiciar. Relația trebuie să fie una benefică în interesul lui Dinamo, pentru salvarea lui Dinamo” 

Vlad Iacob – „Da. Aceasta este poziția mea în legătură cu apelul în cazul respingerii planului modificat. Și este o părere pe care o am după ce am discutat cu avocați, cu profesioniști în domeniu, practicieni în insolvență. Nu cred că apelul este soluția cea mai bună”, potrivit PlaySport.ro
Dinamo și-ar putea pierde jucătorii

„Sunt jucători care au nemulțumiri absolut naturale. Sunt îngrijorați de situația clubului, de întârzierile salariale. Există jucătorii care au luat în calcul și au întrebat în ce condiții ar putea pleca. Noi ne menținem fermi pe poziție.

Avem nevoie de ei, de lot. Trebuie să menținem condiții decente. În contextul în care avem interdicție la 

transferuri, nu vom renunța la jucători decât dacă nu avem nevoie de ei”; a spus Vlad Iacob pentru Radio Dinamo 1948, menționează GSP.ro


Acesta a fost completat și de tehnicianul Ovidiu Burcă: 

„E vorba de incertitudinea care planează asupra clubului. Sunt mulți care spun că ar fi mai bine să 

existe un moment zero, faliment, aceste discuții nu fac bine clubului. Ei sunt atenți la lucrurile astea, au semne de întrebare. 

Nu putem garanta că intrăm în normalitate, unii își fac probleme. Dar nu a existat niciodată o poziție de 

ruptură totală, ci discuții preocupări printre jucătorii străini, cei cu familii, care au credite, leasinguri, 

alte îndatoriri. Poziții clare de forță, «Nu mai venim, nu mai continuăm», nu au existat”.


sursa foto: GSP.ro

Comentarii