Filip Dujmovici, Gorka Larrucea și Dani Iglesias: „Lăsați-ne să plecăm și noi!”

 
„În primul rând, Ovidiu Burcă a cerut banii atât pentru el, cât și pentru staff. Să ținem cont de acest lucru. Eu am fost pe aceeași lungime de undă cu el și am spus că susțin acest lucru. Situația e ceva mai liniștită, s-a plătit un salariu. Dar Ovidiu Burcă nu și-a criticat jucătorii pentru că și-au cerut salariile. Exclus! Nu asta a fost poziția. 


Ovidiu și-a criticat jucătorii pentru modul în care au ales să procedeze, că nu au avut răbdare să comunice, că nu au dat nici măcar un telefon conducerii. Pentru asta i-a criticat, dar și pentru faptul că au refuzat să se antreneze.

E foarte ciudat și chiar îngrijorător că de data aceasta nu mi-au dat nici măcar un telefon. 

Sunt jucători cu salarii destul de mari și sunt jucători la care trebuie să renunțăm fiindcă trebuie redus bugetul de salarii, nu din cauza acelui protest. Doi dintre ei deja au părăsit clubul. (...) 

Nu s-a pus problema plecării lui Burcă. Lucrurile s-au liniștit, iar de acum înainte ne vom concentra pe partea sportivă”, a spus oficialul dinamovist, la GSP Live

Vlad Iacob le-a oferit o veste proastă fanilor. Interdicția la transferuri a roș-albilor persistă și, cel puțin deocamdată, Dinamo nu va muta pe piața transferurilor. 

„La capitolul sosiri, lucrurile sunt complicate din cauza interdicției pe care o avem la transferuri. Vom 

vedea în următoarele câteva săptămâni ce se întâmplă. Va trebui să ne mișcăm rapid, vom vedea dacă reușim să ridicăm această interdicție”, a mai spus administratorul special al lui Dinamo.

Ștefan Fara: „N-am bani nici de-o omletă!”


„Dacă află Elias vin suporterii peste noi! Să vedeți atunci scandal” a fost replica lui Burcă. Elias 

Bucurică, liderul suporterilor, avea să apară la Săftica până la urmă, pentru că-l chemase magazionerul. 

Când a aflat că liderul ultras fusese anunțat, antrenorul a dispărut de la Săftica. Bucurică a mers acolo 

ca să încerce și el să-i calmeze pe jucători, să le transmită că existau bani pentru achitarea câte unui salariu. Surse din echipă povestesc că inițiativa pentru grevă le-a aparținut „veteranilor” din formație, Patriche 

și Neluț Roșu. Ei discutau deja de ceva vreme despre sumele restante. În urma scandalului au picat alte 

capete: Fara, Buhăescu, Dudea, Tomozei, Gavrilă. Fara a fost exclus pentru că în ședința avută cu Burcă 

a spus ”nu mai am bani nici măcar să-mi cumpăr niște ouă pentru o omletă!”. Portarul locuia în cantonamentul din Săftica.

Filip Dujmovici, Gorka Larrucea și Dani Iglesias: „Lăsați-ne să plecăm și noi!”


Antrenorul era dispus să renunțe și la alți jucători. El îi transmisese lui Roșu: „Dacă nu-ți convine 

situația, mergi la conducere și reziliază contractul”. Mijlocașul fost la CFR, și Chiajna a rămas la Dinamo, măcar pentru moment.

Lotul ar putea fi subțiat și mai rău în perioada următoare, deoarece există trei străini care insistă să fie 

lăsați să plece. Portarul Filip Dujmovici, mijlocașul Gorka Larrucea și atacantul Dani Iglesias sunt doriți de formații din prima ligă și încearcă să scape de la Dinamo, potrivit GSP.ro


Comentarii