Încă o plecare de la Dinamo

 
Cosmin Moți (38 de ani), fostul fundaș al lui Dinamo și actual oficial al bulgarilor de la Ludogorets, a redirecționat o nouă sumă de bani către formația din Ștefan cel Mare.

Cosmin Moți a fost numit de către dinamoviști drept ”Unul din cei mai talentați "goalkeeperi" pe care i-a dat fotbalul românesc”.


”CÂINE PÂNĂ LA MOARTE! Unul din cei mai talentați "goalkeeperi" pe care i-a dat fotbalul românesc, Cosmin Moți, membru DDB Elite, pune umărul la ridicarea lui Dinamo și prin redirecționarea a 3,5% din sumele care i-au fost oprite de Stat, din veniturile obținute în România anul trecut.

Fii ca Moți! Rupe-ți un minut și completează formularul 230 direct de pe platforma DDB!”, a transmis Peluza Cătălin HÎldan, pe Facebook.

Gavrilă devine, astfel, al patrulea jucător care în acest an 2023 se desparte de echipa antrenată de 

Ovidiu Burcă, formație care are interdicție la transferuri și nu poate face alte achiziții până nu-și achită datoriile.

În urmă cu două săptămâni au mai semnat rezilierea portarul Ștefan Fara, ajuns la CS Dinamo (Liga 3), fundașul Alin Dudea și atacantul Vasile Buhăescu.

”Raporturi contractuale încetate cu Bogdan Gavrilă

Dinamo 1948 București și mijlocașul Bogdan Gavrilă au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea 

raporturilor contractuale, a anunțat administratorul special Vlad Iacob.

Clubul nostru îi mulțumește lui Bogdan Gavrilă și îi urează mult succes în carieră!”, a transmis Dinamo, potrrivit liga2.prosport.ro

Dinamo a încercat de mai mult timp să rezilieze contractul cu Gavrilă, însă nu a ajuns la un acord cu acesta.


Comentarii