O firmă de transport cere falimentul lui Dinamo. Promisiunea lui Xavi Pascual coincide cu visul "câinilor!"

 
Andrei Radu a renunțat la 84.000 de euro de la Dinamo, însă nici acum nu și-a primit restanțele: „Trebuiau să mi-i dea în decembrie”

„Cred că am vreo 7 luni. N-am mai jucat de la meciul retur de la baraj. Nu mă antrenez cu nicio echipă momentan. Am un antrenor personal și am mai fost pe la Național Arena.

Am lucrat mai mult din punct de vedere fizic. E greu fără să joc și mi-e dor, dar asta a fost situația și n-am avut ce să fac. Sper să merg undeva să joc. Asta îmi doresc, să reintru în circuit să joc cât mai repede posibil”. 

„Acuma nu știu, mă întrebi asta acum…. Nu e vorba că nu aș lua în calcul să mă întorc la Dinamo, dar eu momentan mai am de luat undeva la 7-8.000 de euro. Eu am renunțat la 84.000 de euro, la aproape 90% din bani. Mai trebuia să îmi primesc în decembrie ultimii bani, însă deja a trecut ceva timp. Aștept să îmi dea bani, pentru că eu am renunțat la o sumă foarte mare”.

 „Am avut niște discuții în vară, doar că nu am putut să plec la timp. Am plecat târziu și începuse deja campionatul. Am avut niște oferte, dar nu terminasem cu Dinamo și nu aveam cum să semnez cu altcineva. Apoi a fost prea târziu, pentru că loturile erau făcute în mare parte și nu am mai prins nimic în condițiile în care aș fi vrut eu. Am câteva discuții, dar nimic concret”.

„Eu sper să intre în play-off și mi-aș dori să promoveze. Pentru ce înseamnă Dinamo, pentru fani. Dinamo trebuie să fie în prima ligă, însă e foarte greu ținând cont de condițiile care sunt acolo. E o situație foarte grea. Cel mai greu moment a fost clar retrogradarea. Sincer nu mă așteptam”.

„Suporterilor lui Dinamo le transmit că sunt extraordinari. Am crescut acolo și eu cred că sunt cei mai frumoși suporteri. Au pus atât de mult suflet și s-au implicat în salvarea lui Dinamo. Știu exact ce fac și cât de mult iubesc Dinamo. Mă bucur că am jucat acolo și am simțit ce ne pot oferi”.

„M-au deranjat discuțiile despre salariul meu, pentru că nu aveau nicio legătură cu realitatea. Eu am renunțat la bani încă după primele 3-4 patru luni din noul contract cu Dinamo. Am renunțat și la banii pe care îi aveam de luat din urmă. N-am primit niciun salariu care era pe foaie, din contractul făcut de spanioli, potrivit Fanatik.ro

O firmă de transport cere falimentul lui Dinamo pentru o datorie de 32.000 lei

Morsay, un al jucător străin care a câștigat la FIFA

Fotbalistul Jonathan Morsay (25 ani) și firma de transport Tarsin reprezintă ultimele două exemple de acest fel. Fostul dinamovist, care a câștigat, în Februarie 2022, litigiul cu clubul la Camera de Soluționare a Litigiilor din cadrul FIFA, cere înscrierea la masa credală cu suma de 24.000 euro, plus anumite penalități și cheltuieli de judecată. Astfel, Morsay se alătură celorlalți jucători străini care au 

câștigat la FIFA, Akpala, Azankpo, Puljic sau Janusz Gol. Aceștia s-au adresat comisiilor de judecată internaționale, iar Dinamo s-a ales interdicție pentru legitimarea jucătorilor. Morsay a evoluat în „Ștefan cel Mare” în sezonul 2020- 2021, a bifat 16 partide și a înscris de două ori.

A doua problemă de ultimă oră pentru „câini” vine din partea firmei de transport Tarsin. Clubul a închiriat, între 2021 și 2022, autocarul care a deservit echipa, după ce administratorul judiciar a reușit să scoată un preț mai bun decât cel perceput de una dintre firmele lui Ionuț Negoiță, care, cu mulți ani în 

urmă, a preluat autocarul lui Dinamo. Între timp, autocarul a fost cumpărat de medicul Claudiu Ciolan, unul dintre foștii sponsori ai „câinilor” și redistribuit în circuitul clubului, astfel că înțelegerea cu Tarsin s-a încheiat. Au rămas, însă, datoriile, potrivit playsport.ro

Promisiunea lui Xavi Pascual după ce Dinamo l-a „blocat” cu o clauză de 1 milion de euro: „În 2024 vom fi mai buni decât PSG”

Ionuț Popa a dezvăluit la „Dinamo 7/9” că Xavi Pascual se gândește ca în câțiva ani să facă din Dinamo o echipă peste giganții de la PSG.

(Despre oferta de la PSG – n.r.) Sută la sută. A primit-o personal antrenorul. El era sub contract. În momentul în care el le dădea ok-ul, clubul ne trimitea o adresă oficială, prin care ne cereau o factură pentru plata clauzei. Avea 200 de mii de euro, acum cred că are 1 milion. La negocieri am ridicat-o.

Mergea la Paris și noi semnasem deja la Dinamo niște jucători inclusiv pentru 2024. El a analizat 

situația și mi-a spus că e posibil că în 2024 noi să fim mai buni decât Parisul. Nu știm ce condiții sunt 

acolo, domnul șeic am înțeles că le-a tăiat trei milioane, o să mai taie, Karabatic are o vârstă.

A simțit o siguranță a proiectului, la seriozitate, la noi nu au exitat întârzieri salariale niciodată, am avut coloană vertebrată. A văzut niste modificări și că are foarte multă putere. Noi oricum aveam niște 

discuții atunci, aveam un backup. Era vorba despre David Davis Camara (antrenor la Al Ahli în acest 

moment – n.r.). Devenera liber, aveam două-trei variante ca antrenor, potrivit  Playsport 


Comentarii