Ovidiu Burcă le dă speranțe fanilor dinamoviști

 
”În locul lui, aş alege alt campionat, nu România şi FCSB”

Marius Niculae este de părere că fostul dinamovist ar evita mai bine marea rivală.

În opinia fostului atacant, pentru Sorescu ar fi mai bine nu doar să nu semenze cu FCSB, ci să nu revină deloc în România şi să continue într-un alt campionat din afară.

”Şi când era jucător la Dinamo, ştiu că a fost o ofertă din partea Stelei (n.r. FCSB-ului). La acel moment, Deian a refuzat-o. Dar Deian nu e un jucător crescut 100% la Dinamo.


Este un jucător care a venit la Dinamo, care a avut succes la Dinamo, acum el îşi doreşte să joace, Dinamo să afla în Liga 2 în imposibilitatea de a transfera...


Nu cred că era o idee bună pentru el, pentru că îşi doreşte foarte mult să revină la naţională. Dacă aş fi în locul lui, eu aş alege un alt campionat, nu România şi nu FCSB, potrivit orangesport.roStelea a dat verdictul: ”Ăsta e Dinamo pentru care am jucat. Tot ce va veni după aceea nu va exista”

”Pentru mine dispare! Dacă o bagă în faliment...., dacă Dinamo ăsta dispare, pentru mine dispare! Adică, Dinamo la care am jucat eu...”, a spus Stelea, prezent în studioul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport.

Naum a continuat: ”Dar Dinamo din Liga 3?”.


”Nu, nici ăla, nici ăla. Dinamo, echipa la care am jucat eu, e acum în Divizia B (n.r. - Liga 2). Asta e!


Tot ce va veni după aceea, pentru mine nu va exista, Nici să mă mai pună vreodată să vorbesc despre Dinamo și nici să mă uit la Dinamo.


Dacă Dinam ăsta va da faliment, pentru mine va dispărea. Și echipa la care eu am jucat nu va mai exista și nici nu voi mai dori să aud de nimic, de alte lucruri”, a completat Stelea.


Burcă: ”Nu există ceva mai frumos decât a vorbit Stelea”

”Oamenii vor fi atrași de noul stadion, dar vor fi și mulți care vor știi că nu e ce trebuie să fie, dacă va continua un alt Dinamo”, a mai spus Stelea.

”Toți cei care suntem implicați acum la Dinamo trebuie să facem tot ceea ce ține de noi pentru a salva 

Dibnamo. Pentru că nu există ceva mai frumos. decât a spus Stelea”, a adăugat Burcă.


Ovidiu Burcă le dă speranțe fanilor lui Dinamo: ”Acum cred în promovare!”

"Da, acum cred în promovare. La început am spus că luăm de la zi la zi. Sincer eu simt că am putea 

realiza încă de anul ăsta lucruri importante", a spus Burcă, la Fotbal Club.

"Dinamo stârnește încă interes. E o situația atipică, clar. Poate fi un proiect foarte interesant. În 3 ani echipa asta va avea un stadion nou", a mai spus Burcă.

"Prin noul plan de reorganizare se vor reduce datoriile de la 7 milioane de euro la 1.5 milioane de euro, aproximativ 1.8 milioane de euro", a conchis tehnicianul lui Dinamo.
Comentarii