"Pe asta ne bazăm!" - Dinamo

 
Partea a doua a sezonului din Liga 2 Casa Pariurilor se reia pe 25 februarie. Dinamo este pe locul opt în clasament, la două puncte de locul de play-off. “Câinii” mai au de disputat trei meciuri din sezonul regulat: cu Unirea Constanţa, Şelimbăr şi Poli Timişoara.

Ce se întâmplă cu interdicţia la transferuri de la Dinamo! Anunţul administratorului special: “Pe asta ne bazăm!”. 

“Ridicarea interdicţiei nu depinde de mine, ci de strategia clubului şi de eforturile pe care le fac acţionarii. Probabil ne vom baza în continuare pe acţionarii care ne-au sprijinit în toată această perioadă, adică suporterii”, a explicat administratorul special potrivit FANATIK.

“Nu vreau să comentez subiectul transferurilor. Pot doar să spun că, în mod evident, pentru noi este important să fim competitivi”, a declarat administratorul special


Stelea consideră că adevăratul Dinamo este cel din Liga 2 și spune că eventualul faliment ar duce și la dispariția ”fenomenului Dinamo”, cel puțin pentru el.


”Pentru mine dispare! Dacă o bagă în faliment...., dacă Dinamo ăsta dispare, pentru mine dispare! Adică, Dinamo la care am jucat eu...”, a spus Stelea, prezent în studioul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport.

Naum a continuat: ”Dar Dinamo din Liga 3?”.


”Nu, nici ăla, nici ăla. Dinamo, echipa la care am jucat eu, e acum în Divizia B (n.r. - Liga 2). Asta e!


Tot ce va veni după aceea, pentru mine nu va exista, Nici să mă mai pună vreodată să vorbesc despre Dinamo și nici să mă uit la Dinamo.


Dacă Dinam ăsta va da faliment, pentru mine va dispărea. Și echipa la care eu am jucat nu va mai exista și nici nu voi mai dori să aud de nimic, de alte lucruri”, a completat Stelea.


Burcă: ”Nu există ceva mai frumos decât a vorbit Stelea”

Stelea crede că vor exista anumiți suporteri care vor face pasul spre alte echipe Dinamo, în cazul în care actualul proiect va fi închis, mai ales că va apărea și un nou stadion, dar avertizează și că vor fi mulți suporteri care nu vor agrea noua societate.


”Oamenii vor fi atrași de noul stadion, dar vor fi și mulți care vor știi că nu e ce trebuie să fie, dacă va continua un alt Dinamo”, a mai spus Stelea.


Burcă a apreciat discursul lui Stelea și l-a oferit drept exemplu în lupta pentru salvarea clubului.


”Toți cei care suntem implicați acum la Dinamo trebuie să facem tot ceea ce ține de noi pentru a salva Dibnamo. Pentru că nu există ceva mai frumos. decât a spus Stelea”, a adăugat BurcăComentarii