Presat de suporteri, Zăvăleanu face marele anunț

 

„Pe mine nu mă interesează faptul că Vlad Iacob vorbește de Zăvăleanu. Pe mine mă interesează dacă acțiunile lui Iacob sunt pro Dinamo sau nu. Atâta timp cate sunt în favoarea lui Dinamo, relația noastră nu poate fi decât una funcțională.


(despre acțiunea din 7 ianuarie – n.r.) Nu am decât o singură explicație, dar nu știu dacă este cea corectă sau nu. Cred că Vlad a fost foarte stresat dacă domnul Șerdean îl poate înlocui în funcție sau nu. Și cred că nu și-a făcut un plan și a fost acolo ca la emisiunea copiii spun lucruri trăsnite.


Eu l-am susținut pe Vlad în fața celor de la DDB pentru simplul motiv că urma să vină cu un investitor. Competențele sale profesionale nu erau cunoscute, experiență din cauza vârstei era clar că nu există, dar venea cu un investitor, cu care noi am vorbit. Noi am vorbit și am avut încredere că va veni. Investitorul s-a pierdut pe drum. Te poți juca de-a administratorul, dar trebuie să îi asculți pe oamenii ai căror bani îi cheltuiești. Lucrurile au fost ținute sub preș pentru binele lui Dinamo, să avem liniște din punct de vedere sportiv.

Reacția lui Vlad Iacob e absolut neînțeleaptă și nu trebuia să o aibă vreodată, în ciuda a orice s-ar fi întâmplat între noi, câtă vreme și eu cred că el vrea să salveze Dinamo. Nu pot lasă să fim batjocoriți și tărâți prin noroi. Suntem niște oameni care au dat sute de mii de euro la Dinamo. Avem un interes direct, major să se rezolve problemele la Dinamo. Trebuie să ieșim din aceasta criză, altfel nici noi nu o 

să ne mai recuperăm banii. Fară să mai vorbim despre ceea ce se întâmplat cu un asemenea brand”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la Playsport Live.

I-am spus că principalul lui rol este să își suflece mânecile și să aducă bani. Ovidiu Burcă să se ocupe de partea sportivă, noi de partea de insolvență. Trebuie să atragem bani către acest brand uriaș care are capacitatea uriașă de a atrage bani.


Azi, nu am văzut vreun investitor la față. Am văzut o companie care dorea să strângă bani de la 

investitori și să învestească la Dinamo. Nu a fost vorba de așa ceva. Și nici măcar nu a fost o întălnire, au fost vreo doua-trei. O să îmi cer scuze lui Vlad Iacob că am întârziat la întâlnirea respectivă. Am fost 

la o întălnire în care am discutat despre soluțiile astea. Cred că lucrurile pe care le-am făcut atunci au fost mai importante pentru Dinamo.


Presat de suporteri, Zăvăleanu face marele anunț: „Va avea loc o întâlnire cu Vlad Iacob!” 

„Sunt absolut de acord cu mesajul suporterului. Pentru mine nu există orgoliu când e vorba de Dinamo. 

Pot sta de vorba cu oricine, pot sta la masă cu oricine. Nu am niciun fel de problemă. Dincolo de ceea 

ce cred eu despre propria persoană sau despre firma mea, dacă e vorba de salvat Dinamo, voi accepta orice variantă care este salvatoare.

Zăvăleanu: „Nu se pune problema falimentului la Dinamo!”

„Mâine va avea loc o întălnire și cu Vlad Iacob și cu specialiștii tocmai pentru a vedea care sunt 

argumentele lor. Nu stiu să vă spun acum. Vreau să aud argumentele. Mergem, ne întâlnim, discutăm. 

Ce contează că rămâne modificarea asta sau că se face alta. Important este ca Dinamo să se salveze. Din 

păcate, nu văd un motiv petru care suporterii să mai dea bani, dacă nu suporterii vor mai fi proprietari, în această etapă, ci domnul Șerdean. Da, am discutat cu domnul Șerdean.

Mai susținem căruța asta. Nu se pune problema în niciun caz de faliment. Isteria falimentului nu e 

prima oară, cred că e a patra oară. Dacă nu ar fi existat toate aceste referințe la relația rece dintre 

administratorul special și administratorul judiciar și așa zisa luptă pentru a impune un plan sau altul, nu 

am fi ajuns să discutăm despre asemenea lucruri….. Dacă lucrurile se țineau sub preș și se discuta numai intern, nu era niciun fel de problemă, potrivit playsport.roComentarii