S-au liniștit apele la Dinamo pentru un moment

 Bakaj, provocat să numească doi jucători de la Dinamo

„Zi-mi repede doi jucători de la Dinamo, din echipa asta”, a fost provocat Elis Bakaj la emisiunea „Digi Sport Matinal”.


„Nu știu. Nu vreau să te mint, dar nu știu. Nu știu și îmi pare rău. Chiar e o echipă cu tradiție. Și în Albania știam de Dinamo, înainte să vin, nu când am jucat. Când am jucat știam foarte bine ce înseamnă Dinamo.

Știam că e o echipă de tradiție, cu jucători extraordinari, cu suporteri minunați. Să vezi unde a ajuns Dinamo acum, mi se face pielea de găină. E păcat pentru România. Atunci erau Dănciulescu, Niculae, Munteanu, Moți, Grigore, Torje, super echipă. Ne băteam la campionat. Erau Borcea și Badea.


Nu aveam probleme cu banii. Apoi au început să apară problemele. Eu cred că aici nu are rost fotbalul fără Dinamo, Steaua, Rapid. Tradiția e tradiție”, a răspuns Bakaj, după câteva momente de tăcere, potrivit GSP.ro

Elevii lui Ovidiu Burcă, în ciuda boicotului de dimineață, s-au pregătit, într-un final, în a doua parte a zilei, la Săftica.

Mai mult, foști jucători precum Janusz Gol, Desire Azakpo sau Joseph Akpala și-au depus memorii la 

FIFA și le-au câștigat. În urma acestora, bucureștenii sunt nevoiți să achite datoriile. În caz contrar, conform insolvenție și a reorganizării judiciare, riscă falimentul.

Practic, procedura de insolvență în care se află clubul cu 18 titluri de campioană națională în palmares nu permite datorii curente.

Vlad Iacob, administratorul „câinilor”, a fost contactat de Playsport.ro. Acesta a refuzat să dialogheze 

referitor la „mica grevă”, însă a asigurat că elevii lui Ovidiu Burcă se vor antrena. Mai mult, a confirmat că a avut loc o discuție cu fotbaliștii echipei.

„Nu vreau să comentez despre ceea ce s-a întâmplat de dimineață, sunt chestii din bucătăria internă a 

clubului. În schimb, a avut loc o discuție cu jucătorii, aceștia se vor antrena în a doua parte a zilei, ”  Foto: Digi Sport

Comentarii