Un „câine”, accidentat grav. Ovidiu Burcă, detalii din vestiarul lui Dinamo

 
Prahovenii au deschis repede scorul, în minutul 7. Viorel Oprea a profitat de gafa incredibilă a lui Oncescu și a trimis balonul în plasă, din 5 metri.

La numai 6 minute de la ieșirea de la cabine, elevii lui Ovidiu Burcă au ratat o nouă șansă de a marca. Andrei Florescu a driblat elegant mai mulți adversari la marginea careului și a șutat la poartă.

„Câinii roșii” au irosit o nouă oportunitate de a înscrie în minutul 83. Iglesias a fost găsit liber de Țîră la marginea careului, iar șutul său a fost trimis milimetric peste poarta Plopeniului. 


În minutul 86, veteranul Patriche a ratat o nouă șansă pentru Dinamo. Stoperul a fost găsit liber, la 6 metri, la capătul unei faze fixe, dar a șutat direct în portarul prahovenilor. În minutul 88, Borcea a irosit o nouă oportunitate pentru Dinamo. Fotbalistul „câinilor roșii” a pătruns în interiorul careului și a șutat în bara transversală. 


Dinamo a reușit să egaleze prin Deniz Giafer, în minutul 90+1. Fotbalistul a reluat cu capul dintr-o lovitură de la colțul terenului, potrivit GSP.ro

Ca urmare a unui fault comis de portarul Plopeniului asupra lui Bani, spiritele s-au încins, iar Bogdan Minea, unul dintre fotbaliștii oaspeților a fost eliminat pentru incitare la scandal și injurii. Stewarzii au fost și ei nevoiți să intervină. Ahmed Bani a primit și el cartonaș roșu. 

Ahmed Bani a ieșit accidentat de pe teren. Acesta a spus: „Mi-a trosnit osul. Nu mai pot să calc!”

Ovidiu Burcă, detalii din vestiarul lui Dinamo

„În acest moment nu ne interesează foarte mult rezultatele. Am avut un volum mare de lucru. Luni am avut două antrenamente tari, iar în aceste condiții pot spune că ne-am prezentat decent.

Chiar și așa, când joci la Dinamo nu există meciuri amicale. Încercăm să abordăm toate meciurile la victorie, chiar și cu acest grad de oboseală ridicat. Azi, am pierdut o repriză, am câștigat una. Important e să ne prezentăm bine când trebuie”, a spus Burcă despre meciul amical.

„Cred că în acest moment e doar un salariu restant. Nu aș vrea să vorbesc mult de lucrurile astea, pentru că nu e problema mea. Lucrurile sunt într-o zonă de decentă normalitate. Nu e totul perfect, dar suntem OK. În cazul meu și al staff-ului, lucrurile sunt OK.

Lucrurile s-au liniștit. Acum trebuie să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut. Suntem pe drumul bun. Simt că lucrurile sunt în regulă. Jucătorii mă cunosc mai bine după acest episod. Legătura dintre mine și echipă va fi mai puternică.

Lucrurile trebuie să se rezolve. Suntem într-o procedură de reorganizare financiară. Da, apasă, dar aceasta e situația. Noi trebuie să ne antrenăm și să jucăm cât mai bine. 

Avem liniște pentru că avem DDB-ul în spate. Asta e o plasă de siguranță. De când a venit Cortacero a 

existat o incertitudine. Dar e aproape să se termine. Lucrurile nu mai pot continua așa. Se dorește să se 

aprobe noul plan de reorganizare. După aceea s-ar tăia din datorii, iar clubul ar fi mai interesat pentru investitori”, a adăugat Burcă.

Noul Dinamo ar trebuie construit cu CS Dinamo în spate. Viitorul îl văd cu Clubul Sportiv alături de 

noi. Cred că e cel mai important club pe care îl are România. Din câte știu, au existat aceste discuții. 

Dar nu pot avansa până nu vine cineva să preia clubul - Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo potrrivit GSP.roComentarii