Vlad Iacob anunță ce va urma cu planul de reorganizare

 Nouă meciuri amicale pentru Dinamo în această iarnă

Partidele de pregătire vor avea loc între 21 ianuarie și 18 februarie, adversarii fiind:


21 ianuarie: CS Păulești 

25 ianuarie: CSO Plopeni 

28 ianuarie: Progresul Spartac 

1 februarie: CSM Slatina 

4 februarie: Gloria Buzău 

8 februarie: Muscelul Câmpulung Elite 

10 februarie: Unirea Slobozia 

11 februarie: Farul Constanța 

18 februarie: FC Brașov, potrivit GSP.roDupă părerea mea, un nou plan ar trebui să fie cât se poate de solid și cât mai puțin contestabil, pentru a trece cât mai repede. Principala diferență pe care o văd eu ca fiind necesară ca să atingem acest deziderat este acea conversie a creanței APCH. Trebuie să ne gândim foarte bine dacă acea conversie a creanței în acțiuni o mai introducem sau nu. Pentru că asta, cu siguranță a fost una dintre foarte marile probleme.

Din ce am înțeles de la specialiști în insolvență ar fi fost o premieră în România să se întâmple așa ceva, respectiv creanța unui acționar minoritar să fie transformată în acțiuni, fără ca ceilalți acționari să aibă măcar dreptul de a veni chiar și cu aport în natură. Chiar și cu bani, practic, ca să-și păstreze cota, procentele în societate”, a declarat Vlad Iacob, pentru Gsp.

Trebuie să ne gândim foarte bine dacă acea conversie a creanței în acțiuni o mai introducem sau nu. Pentru că asta, cu siguranță a fost una dintre foarte marile probleme.

Administratorul special, Vlad Iacob, crede că fanii din Programul Doar Dinamo București nu pot salva singuri Dinamo de la faliment. 

”Dacă Dinamo ar fi putut să devină un club socios ar fi fost foarte frumos, și dacă suporterii ar fi putut 

să susțină Dinamo ar fi fost extraordinar. Dar din păcate, Programul Doar Dinamo București suferă față de anul trecut, încasările n-au mai fost aceleași. 

Așa că singura soluție acum este cooptarea cât mai rapidă a investitorilor și trebuie să vedem ce putem 

face pentru a le oferi cât mai multe argumente pentru ca ei să vină la club, urgent”.

Potrivit lui Vlad Iacob există investitori interesați să finanțeze Dinamo, dar care au transmis că se 

implică numai după ce situația juridică se va clarifica, iar datoriile clubului vor fi reduse conform Planului modificat, de la 7 milioane de euro la doar 1,5 milioane euro. 

”Asta a fost poziția investitorilor la întâlnirea din 21 septembrie când au văzut acel Plan de reorganizare 

modificat depus la instanță. N-au avut, la momentul respectiv,certitudinea, că acest Plan va trece”, a precizat Vlad Iacob.

Comentarii