Ce spune Ovidiu Burcă de tinerii fotbaliști de calitate pe care i-a găsit Dinamo

 Vlad Iacob a anunțat la „Dinamo 7/9” că dezechilibrul din relația cu sponsorul tehnic al echipei nu a fost reglat.

„Încă nu, nu s-a reușit deblocarea situației. Așteptăm suportul celor de la DDB”, a reacționat Vlad Iacob în cadrul emisiunii Playsport, „Dinamo 7/9”.

Nu vreau să intru detalii în ce privește rețetă financiară, dar pot să spun că avem nevoie de cât mai mulți oameni. Sper să umplem Arena Arcul de Triumf. Fiecare meci va fi tratat că o finală, trebuie să câștigăm toate punctele în joc. Pot spune doar că un joc la Giurgiu cu siguranță nu ne-ar fi adus profit.


Pe Arcul de Triumf prioritate au Federațiile naționale. Noi nu știm televizările din acest momente și va trebui să intersectăm calendarele cu FRR sau FRF, să respectăm prioritățile legale. Ce pot să vă spun este că vom face toate demersurile să jucăm acolo cât mai multe partide”, a declarat Vlad Iacob la „Dinamo 7/9”.

S-au întărit câteva cluburi dintre contracandidatele noastre. Eu consider că ne vom lupta pentru playoff cu Csikszereda, Unirea Dej, Gloria Buzău, poate și Slobozia. Cei de la Iași și Galați trebuie să facă foarte mulți pasi greșiți pentru a se teme pentru playoff”, a mai comentat administratorul special al lui Dinamo,

Vlad Iacob, la „Dinamo 7/9”.

Ovidiu Burcă anunță asaltul la playoff

,,Sincer a fost o perioadă lungă de pregătire, nici mie, nici colaboratorilor, nici jucătorilor nu ne plac perioadele acestea, acestea sunt calendarele. A fost o perioada bună, am acumulat din toate punctele de vedere, am acumulat tactic, fizic, dar și că grup simt că suntem bine, sunt conectați jucătorii, cred că suntem pregătiți.

Întotdeauna se poate mai bine, întotdeauna ne dorim că programul, adversarii să fie mai buni, condițiile, dar trebuie să te mulțumești cu ce ai. Am găsit niste adversari în așa fel încât să creștem intensitatea de la meci la meci, cu Brașov a fost un meci bun, am găsit și iarba, contează foarte mult, nu făcusem antrenamente pe iarba. Am început să îi bagăm pe băieți pe iarbă, e diferență mare intre sintetic și iarba naturală. A fost o perioada bună și suntem pregătiți.

Temporar ne antrenam la Buftea, am vrut să protejăm gazonul de la Saftica, în ultimii ani nu s-au făcut lucrări acolo, dacă intram acum, riscam să îl stricăm pentru tot anul. Am făcut acest compromis, săptămâna asta sperăm să intram pe el sâmbătă, s-a mai uscat, este destul de bine, gazonul de la Saftica arată destul de bine și vom intra acolo”, a declarat Ovidiu Burcă în exclusivitate pentru Playsport, la „Dinamo 7/9”.

Întotdeauna cei mai mari adversari suntem noi, am încercat să avem atitudinea aceiași, nu stăm să ne gândim pe cine întâlnim, încercăm să ne focalizăm pe ce avem noi de făcut. Trebuie să avem intensitate ridicată, avem trei meciuri ca trei finale, trebuie să scoatem maxim. Prima finală e cu Unirea Constanța, trebuie să ajungem la ora meciului la nivel maxim din toate punctele de vedere. Vom vedea la ora meciului pe cine întâlnim.

Așteptările ar fi să le câștigăm și să ne calificăm în play-off, cred că am făcut în prima parte imposibilul, a fost un obiectiv intermediar ca la finalul primei părți să fim cât mai aproape, să putem spera că după să putem accede în play-off. Ne dorim să fim acolo, orice este posibil, celelalte două meciuri întâlnim echipe întărite, le vom vedea și în prima etapă. Așteptările sunt să ne calificam în play-off. Orice este posibil în fotbal.

Mesajul meu pentru fani este să fie alaturi de noi , de Dinamo, în orice circumstanță, vom face absolut 

totul să accedem în play-ff, meci de meci să plece de pe stadion cu sentimentul de mândrie și mulțumire 

că echipa prestează un joc de buna calitate. Așa cum au făcut în prima parte, o să ne luptăm pentru fiecare minge, o să reușim împreună”, a mai spus antrenorul lui Dinamo la „Dinamo 7/9”.

,,Sunt tineri pe care i-am găsit în centru, daca vom avea grija de ei, daca vom avea răbdare, se vor 

transforma în jucători pe care ne putem baza, este nevoie de răbdare, de timp, mi-a plăcut ce am 

descoperit, mi-a plăcut de cei folosiți în prima parte, am văzut că se dezvoltă, îi văd diferiți din punct de 

vedere fizic, este evident că mi se pare mult mai bine legați, am insistat pe sala de forță, cred că se vede și o să vă dați seama când o să îi vedeți pe teren.

Dinamo are și vă avea tineri de calitate, poate odată cu venirea lui Gabi Răduță la centru, a fost un om 

care a insistat și promovat tineri și juniori, venirea lui va aduce un nou stimul la nivelul Centrului de 

copii și juniori, sunt convins că va face o treabă bună. Avem în plan să aducem și alții mai mici, speram să facem asta.”,

Ovidiu Burcă,

Comentarii