Ce urmează la Dinamo, după venirea noilor acționari. ”Dinamo ar fi avut acum un buget de 15 milioane de euro”.

 

Cristi Borcea este sigur că Dinamo era invincibilă cu un stadion nou

Cristi Borcea este de părere că, dacă s-ar fi respectat proiectul, iar Dinamo ar fi avut o arenă nouă, finalizată chiar şi în 2021, echipa nu ar mai fi retrogradat.

”O spun dintotdeauna: problema lui Dinamo este stadionul. Dacă Dinamo avea stadionul terminat după cum se spunea, în urmă cu doi ani, pentru Campionatul European 2020, de când îl au Steaua şi Rapid, ar fi luat numai ei campionatul. Ar fi avut peste 15 milioane de euro buget pe an.

Sunt foarte mulţi dinamovişti cu bani. Dinamo are tradiţie. Dacă Ionuţ s-ar gândi să vină la Dinamo, cu siguranţă, unul, eu, aş fi printre cei care ar ajuta Dinamo.

Ar fi foarte mulţi dacă Ionuţ ar veni la Dinamo, s-ar strânge mulţi în jurul lui Ionuţ să poată să dea drumul la un proiect. Dar numai cu condiţia să vedem primul buldozer că intră pe Ştefan cel Mare (n.r. - 

referire la reconstrucţia stadionului Dinamo)”, a declarat Cristi Borcea, la Orange Sport.


Vlad Iacob a anunțat ce urmează la Dinamo, după venirea noilor acționari

”Îi mulțumim domnului Șerdean că a înțeles că e momentul potrivit. E de salutat și mișcarea suporterilor, care au renunțat la un procent din acțiunile lor. Trebuie să luăm licența acum.

Va urma o conferință de presă, eu pot să spun că sunt niște oameni cu un nivel de profesionalism foarte 

ridicat. E vorba despre un grup de antreprenori. Andrei Nicolescu are și experiența frumoasă a proiectului Rapid.

Eu pot să spun că pentru Dinamo urmează o perioadă încărcată, de reconstrucție, în care trebuie să refacem comunicarea cu suporterii”, a spus Vlad Iacob.

”În plan sportiv, trebuie să tratăm fiecare meci ca pe o finală pentru a prinde play-off-ul”, a anunțat Vlad Iacob, potrivit Digi Sport Matinal

Comentarii