Cine ar putea veni investitor: "O previziune Dinamo dispare și va apărea o combinată, are bani să țină trei Dinamo!”

Vlad Iacob, apel disperat  intr-o intervenție, la Radio Dinamo1948,

Vlad Iacob, apel disperat către suporterii ”câinilor roșii”

”Până în acest moment, DDB, căruia îi mulțumesc încă o dată, a contribuit până acum cu 1.170.000 de lei, aproximativ 240.000 de euro. În acest sezon. E doar o parte din suma cu care contribuise DDB în sezoanele precedente. Să nu fiu înțeles greșit: contribuția DDB este absolut esențială pentru club, dar nu a fost nicidecum suficientă pentru funcționarea normală sau aproape normală a clubului până în acest moment.


E evident că retrogradarea a avut un impact negativ asupra programului DDB și în niciun caz nu vreau să se înțeleagă că blamez pe cineva din conducerea DDB sau pe membri programului din care și eu fac parte. DDB a făcut eforturi fantastice și e un program unic în România, conducerea și membri își dedică timpul și o foarte bună parte din banii personali pentru a susține clubul”, a spus Vlad Iacob.

”Consider că transparența e esențială și vreau ca oamenii să știe care e realitatea cu care clubul se confruntă acum și să înțeleagă că e nevoie de susținerea fanilor mai mult ca oricând. E nevoie de contribuții constante și semnificative dacă vrem să salvăm Dinamo.


Cu toate astea, dacă Dinamo nu achită niște datorii esențiale nu va obține licența pentru Liga 1 sau nici măcar pentru Liga 2. Termenul limită este de 30 aprilie 2023. Până atunci vorbim de o sumă de aproximativ 1 milion de euro, care va trebui plătită pentru obținerea licenței. Pe lângă asta, e nevoie de bani și pentru activitatea curentă. Dacă facem un calcul, avem nevoie, din momentul ăsta și până la 30 aprilie, de aproximativ 1,5 milioane de euro ca să putem funcționa și ca să obținem licența pentru sezonul viitor. Este termenul limită pentru licențiere: 30.04.2023”, a transmis, citind de pe foaie, administratorul special al clubului Dinamo.

”Din păcate, în ritmul în care funcționează programul DDB, nu știu dacă vom putea strânge asemenea sume, dar fac tot ce pot și voi face tot ce pot pentru a sprijini programul. Dar, cred că singura soluție sigură pentru supraviețuirea clubului este cooptarea unui nou investitor. În privința investitorilor, de la Negoiță și până la începutul acestui sezon, nu a existat unul clar și cert, care să preia Dinamo. În afară, bineînțeles, de Cortacero și de gașca spaniolă, care știm foarte bine ce a făcut la Dinamo. Chiar dacă toată lumea din trecut a căutat investitori pentru Dinamo, nu a existat un asemenea investitor. Eu și echipa mea am reușit să identificăm investitori, să-i aducem la discuții pentru Dinamo. Discuțiile au fost, există în continuare. Mi s-a reproșat că suporterii și-au redus contribuția la programul DDB pentru că am anunțat că există investitori. Eu am afirmat mereu foarte clar că există investitori pregătiți să vină la Dinamo doar după aprobarea planului de reorganizare cu tăierea datoriilor. Am spus și am repetat și mai repet încă o dată. Până după aprobarea planului de reorganizare clubul are nevoie de susținerea financiară masivă a fanilor, și prin programul DDB, și direct către club. Niciodată nu am afirmat că investitorii vor veni cât timp nu există un plan de reorganizare aprobat și cu tăierea datoriilor”, a mai spus Vlad Iacob, menționează cei de la liga2.prosport.ro din sursa Radio Dinamo1948.


Dumitru Dragomir consideră că soarta lui Dinamo e deja pecetluită: „Nu va lua nimeni clubul!”


„Și galeria lui Dinamo a fost frumoasă, fabuloasă! Și asta e de respectat: câți bani le-au dat. Nu-i 


cunosc pe-ăștia din DDB-ul ăsta. Trebuie premiați! Ei dau bani, nu conduc clubul”.


„Nu apare nimeni cu bani! Sunt datoriile, s-au multiplicat și nu va lua nimeni. Sunt peste 14 milioane 


de euro. Da, da! Reale! Bineînțeles, dacă nu dau înapoi, dacă nu fac șmecherii până la limita legii”, potrivit Fanatik.ro


 „Și ei au fost scutiți de ANAF de 23 de milioane de dolari! Gândiți-vă ce datorii ar avea acuma! Păi într-un an știi câte datorii fac? 20 de milioane! S-a terminat!”


„Uite o previziune a mea: Dinamo dispare și va apărea o combinată între echipa ministerului, CS Dinamo, și Badea, FC Dinamo. Badea are bani să țină trei Dinamo!”.


„La financiar e 80% din Becali să știți! Are și ăsta peste 600 de milioane de euro! Pfoai, mama mea! 


Badea?! Și Borcea are bani să țină două Dinamo! Eu știu de ce i-au alungat suporterii?”.


Vlad Iacob spune că Dinamo are nevoie de 1,5 milioane de euro să ia licența: „100-150.000 de euro lunar”


„Termenul limită e 30 aprilie. Până atunci trebuie plătite datoriile pentru a lua licența. Vorbim de 1 


milion de euro. Pe lângă această sumă, e nevoie de bani și pentru cheltuielile curente. De acum și până 


la 30 aprilie avem nevoie de 1,5 milioane de euro pentru a funcționa. Altfel, riscăm să nu luăm licența.


Dinamo are nevoie de o sumă de 100-150.000 de euro lunar, pentru a funcționa normal. Singura soluție 


e cooptarea unui nou investitor. Dar nu există niciun investitor care să vină acum la Dinamo. Eu am fost la discuții. Investitorii vor veni doar după tăierea datoriilor”.

Comentarii