Cine este Eugen Voicu, noul patron al lui Dinamo . Clauza de confidențialitate, sperietoarea din contractul de vânzare a lui Dinamo

 Clauza de confidențialitate, sperietoarea din contractul de vânzare a lui Dinamo.

De ce au evitat să ofere detalii părțile implicate în vânzarea clubului Dinamo. Clauză de confidențialitate de 100.000 de euro!

Totuși, toți cei implicați au evitat să ofere detalii în legătură cu sumele și clauzele din contract. S-a invocat o clauză de confidențialitate care a fost stabilită de cele trei părți implicate, Red&White Management 2022, Lotus și APCH. 

Reținut în reacții despre contract a fost și Dorin Șerdean, într-o declarație oferită tot pentru FANATIK: “Sunt supus unui acord de confidențialitate, nu pot să spun decât că Dinamo va avea un mare viitor. Eu, ca dinamovist, sunt cel mai fericit pentru tot ce se întâmplă”.


FANATIK a aflat că suma prevăzută în contract pentru clauza de confidențialitate este una uriașă! Partea care o încalcă este obligată să achite 100.000 de euro!

Vlad Oanea, avocatul lui Dorin Șerdean și al firmei Lotus: “Avem un moment până la care se păstrează această clauză”

“Ceea ce reprezintă obiectul clauzei de confidențialitate trebuie sub o formă sau alta protejat, iar în condițiile în care cineva face public ceea ce era considerat, potrivit clauzei, confidențial, are o răspundere. Iar răspunderea se naște prin voința părților. Avem un moment până la care se păstrează această clauză.

Cine este Eugen Voicu

Foarte activ în comunitatea de business, a ocupat funcții variate de-a lungul timpului în asociațiile profesionale din domeniul financiar, fiind și parte a rețelei Romanian Business Leaders.

Născut la Năsăud, este absolvent al Facultății de Știinte Economice din cadrul Universității Babes-

Bolyai din Cluj-Napoca. În plus, de-a lungul timpului, a detinut funcția de Secretar General al Uniunii Naționale a Societăților de Leasing din România, Vicepreședinte al Uniunii Naționale a Organismelor 

de Plasament Colectiv, Membru al Consiliului Director al Asociației pentru Pensiile Administrate Privat din Romania, Membru al Consiliului Director al Asociației Administratorilor de Fonduri din România.

Nu e recunoscut ca un mare dinamovist și nici măcar ca un microbist înflăcărat. Este însă un împătimit al golfului și tenisului, sporturi pe care le practică regulat.

A început activitatea cu un calculator și două imprimante luate în rate de la ComputerLand. Mobilierul 

fusese achiziționat prin aceeași modalitate de la Mobexpert, după ce Dan Șucu, actualul acționar al 

Rapidului, a crezut în modelul de business. Și era un moment în care nu exista sistemul de vânzare în rate.

Activitatea a crescut, au fost depășite obstacole precum evenimentul SAFI, iar mai apoi FNI. Pentru a 

ajunge la statutul de astăzi. Active de peste 250 de milioane de lei și servicii pentru peste 30.000 de investitori, potrivit Fanatik 


sursa foto: Fanatik.ro

Comentarii