Cine vrea să o dea în judecată pe Dinamo + Lucrurile funcționează bine sau cel puțin în limite normale

 
Lovitură pentru fanii lui Dinamo, după apelul DDB către Șerdean și Badea

„Din nefericire, am văzut tot felul de comentarii cum că un acționar este obligat… Nu, nu este. El deține (acțiuni – n.r.) și doar atât.

În răspunsul respectiv scria: Consider că Asociația APCH nu are capacitatea necesară să ducă mai departe clubul. Și acum ne-am gândit, păi dacă nu suntem în stare, păi haide să ne plătim partea noastră. Și cei care consideră că nu suntem în stare și ei sunt, să vina partea lor. Îi așteptăm cu interes, chiar și la muncă”, a spus Eduard Galan la „Dinamo 7/9”.

„Odată făcută o oferta și scrisă, dacă s-ar fi dorit continuare negocierilor nu ar fi venit cu un răspuns categoric, un refuz strict. Ar fi continuat negocierile. Nu cred, nu cred!

Ca suporter al lui Dinamo, mă simt jignit. Ca președinte DDB, mă simt furios. Să vii să spui că din cauza unui pensionar, din cauza unui șomer, din cauza alocației unui copil… să vii și să spui că din cauza lor Dinamo este jos, unde este, e josnic”, a mai spus președintele DDB, potrivit playsport.ro

Cum va fi Dinamo peste patru luni? Răspunsul surprinzător al președintelui DDB

„Noi mai avem și problema asta: suntem specialiști în toate. Știm de la fizica atomică până la medicină. 

Am încredere că problemele se vor rezolva. Noi trebuie să ne facem partea noastră. Noi suntem singura 

soluție și singura variantă certă. Pot veni prinți pe cămile și pe cai, zvonuri și discuții vor fi. Singura certitudine suntem noi. Noi trebuie să găsim soluții și să ducem Dinamo mai departe”, a declarat Eduard Galan la „Dinamo 7/9”.


Despre relația Zavaleanu – Vlad Iacob

„Lucrurile funcționează bine sau cel puțin în limite normale. Nu văd nicio divergență sau altceva care 

să afecteze funcționarea clubului. Luna ianuarie a fost specială. A fost o luna grea. Fară meciuri, fară evenimente sportive, tensiunea a fost maximă.

Dar nu îmi fac nicio grijă că nu pot colabora. E și normal să nu mai fie așa, până la urmă tragem toți la 

aceeași căruță. Trebuie să avem încredere și atunci când ni se cere ajutorul, să intervenim. Dar fiecare să își facă treaba”, a mai spus Eduard Galan la „Dinamo 7/9” potrivit playsport.ro

Ultimul “războinic” de la Dinamo. Fotbalistul nu vrea să plece și s-a adresat instanței

Fotbalistul se gândeşte să îi acţioneze în instanţă pe cei de la Dinamo. Cert este că el nu va face parte 

din lotul lui Ovidiu Burcă pentru a doua parte a sezonului, deşi Dinamo nu are un lot stufos din punct de vedere numeric şi, mai ales, valoric.

Fundașul Marius Tomozei (32 de ani) este singurul “renegat” care a refuzat să-și rezilieze contractul. În schimb, a fost trimis să se antreneze cu echipa de juniori de la Dinamo.

Tomozei nu vrea să renunțe la pretențiile sale financiare și acționează clubul în instanță, potrivit Fanatik.

32 de ani are Marius Tomozei

Comentarii