Concluziile lui Ovidiu Burcă după Dinamo - CS Blejoi

 Scandal la Dinamo - CS Blejoi 

Aflat în tribune, un oficial al celor de la CS Blejoi i-a atras atenția ui Ovidiu Burcă: „Ăla e jucătorul meu. Nu te lua de el! Vezi-ți de echipa ta”. Intervenția oficialului de la CS Blejoi i-a deranjat pe cei de pe banca lui Dinamo, care s-au ridicat și l-au apostrofat pe acesta.

Ovidiu Burcă a văzut ulterior cartonașul galben pentru că a intrat pe teren.

Cu trei săptămâni înainte de reluarea Ligii 2, Dinamo s-a impus în amicalul cu CS Blejoi, locul 1 din seria a 5-a din Liga 3, scor 5-0, potrivit GSP.ro


„A fost un antrenament bun. Începe să avem viteza de joc pe care o dorim. Jucătorii au mai multă finețe și mai multă prospețime. Ne apropiem de ceea ce ne dorim. 


Am avut două reprize bune, chiar dacă am avut doi jucători eliminați. Mă bucur că nu am luat gol în inferioritate numerică. Nu i-am certat pe jucători. Chiar plănuiam să jucăm cu un om în minus, pentru că în trecut nu am reușit să ținem de scor. Te poți apăra bine și în 8-9 oameni, dar trebuie să înțelegi care sunt distanțele și cum trebuie să stai.

Au venit și acești tineri, care au calități. Au jucat dezinvolt, iar asta mi-a plăcut foarte mult. Academia 

lui Dinamo, cea  a mai rămas din ea, încă produce jucători. Dacă vom avea grijă de ei, se vor impune”, a spus Ovidiu Burcă.

„Este foarte frumos că există oameni care vor să ajute. Asta e foarte bine. Avem nevoie de cât mai mulți dinamoviști care să vină alături de noi.

Dar nu m-a mulțumit forma în care a fost făcut acest ajutor. La o echipă, câștigăm toți și pierdem toți. 

Iar modul în care a fost făcută această plată, individual, poate provoca unele frustrări. 

I-aș ruga pe cei care doresc să ajute să găsească o cale legală și atunci când există sumă de bani să beneficieze toată lumea.

E un gest frumos. Dar când faci discreționar anumite ajutoare, pot apărea probleme. Eu sunt de acord ca 

oamenii din staff, care nu au salarii mari, să primească bani înaintea noastră. Dar, cumva, jucătorii au 

prioritate, pentru că pot depune memorii după 3 luni”, a adăugat Burcă, potrivit GSP.ro

Comentarii