Conducerea i-a micșorat salariul “ultimului renegat” Roș-albii au continuat seria meciurilor de verificare cu formații de „C”, după remizele cu Păulești (0-0) și Plopeni (1-1) și victoria cu Blejoi (5-0). Ovidiu Burcă a fost nemulțumit de jocul echipei în prima repriză, în partea secundă Dinamo a turat motoarele și a fost de neoprit. 


În afara celor trei goluri reușite de „câini”, elevii lui Burcă au mai avut cel puțin alte trei ocazii uriașe de a puncta. Următorul amical este cu Unirea Slobozia, o contracandidată a bucureștenilor atât pentru play-off, cât și în lupta pentru promovare.

Echipa lui Dinamo cu Muscelul Câmpulung: Dujmovic - Moura, Giafer, Patriche, Șerban - N. Roșu, I. Roșu, A. Irimia - Ghezali, Bani, Țîră

Antrenor: Ovidiu Burcă

Au mai jucat Oncescu, D. Irimia, Bena, Demici, Iglesias, Larrucea, Al. Pop, Delciu, A. Florescu, potrivit GSP.ro 

Marius Tomozei a acceptat micșorarea salariului și a vrut să revină la antrenamentele lui Dinamo, dar Ovidiu Burcă nu a vrut să audă de el. Șefii caută o soluție de reziliere.

Conducerea i-a micșorat salariul “ultimului renegat” și l-a trimis la antrenament! Burcă nu a vrut să audă de el.

Tomozei a ajuns la un acord cu șefii pentru a-și scădea pretențiile salariale și de a evolua până în vară la 

Dinamo, când îi expiră contractul, în condițiile în care este aproape imposibil să își găsească în plin sezon un nou angajament.

Dar, când a ajuns la antrenamente, Ovidiu Burcă i-a transmis că nu mai are ce căuta la ședințele de 

pregătire. Astfel s-a ajuns la o nouă situație delicată, în condițiile în care șefii dinamoviști nu vor să îi rezilieze contractul în condițiile cerute de fotbalist.

Marius Tomozei vrea banii la zi ca să rezilieze cu clubul!

Marius Tomozei și-a scăzut din pretenții. Inițial, a solicitat două salarii în plus pentru a rezilia cu 

Dinamo, fotbalistul s-ar mulțumi să își încaseze banii la zi pentru a pleca de la Dinamo, potrivit FANATIKComentarii