Cum a răspuns Răzvan Zăvăleanu, când a fost întrebat despre pericolul falimentului lui Dinamo

 Andrei Radu s-a săturat să-și aștepte banii și amenință Dinamo cu falimentul. Reacția lui Vlad Iacob

Vlad Iacob ar fi sunat foștii jucători ai clubului Dinamo, față de care există datorii, să-i roage să amâne pentru o altă dată, cel puțin până la vară, plata restanțelor.


Vlad Iacob: ”Voi încerca să discut în continuare cu Andrei Radu”

Vlad Iacob a oferit detalii despre această nouă situație de la club.


”Eu am discutat cu Andrei Radu și voi încerca să mai discut în continuare cu el ca să găsim până la urmă o soluție. Voi încerca să discut cu toți creditorii. Vă dați seama că este foarte important să obținem licența. Avem o problemă și cu domnul Uhrin, e și făcută din partea dânsului o astfel de cerere, dar vom vedea cum o să rezolvăm și problema asta. Noii noștri acționari știau de aceste lucruri”, a spus Iacob pentru ProSport.

Întrebat cât de mare este pericolul falimentului pentru Dinamo în acest moment, Răzvan Zăvăleanu a recunoscut că este cea mai frecventă întrebare pe care o primește și nu îi place deloc.

„Nu îmi place întrebarea asta, pentru că am auzit-o de atât de atât de multe ori… (n.r. Dinu Gheorghe, prezent în studio: Și o să o mai auziți) Da, eu nu numai că sunt optimist din fire și mi-am dat foarte tare interesul, noi, cei din echipa RTZ, ne-am dat foarte tare interesul ca Dinamo să fie salvată, dar în câteva momente au apărut tot felul de titluri: faliment, șoc și groază și nu știu ce. Nu este cazul.

Am convingerea că nu se va întâmpla acest lucru la Dinamo. Există multe forțe care se coalizează în acest moment pentru salvarea clubului. Trebuie luate lucrurile pas cu pas, așa cu atenție și fără prea 

mare tam-tam, dar părerea mea este că vom rezolva într-un interval de timp relativ scurt problemele”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la ProSport Live.

„Optimiști trebuie să fim, că nu avem altă soluție, dar pentru mine mai departe rămâne această nebuloasă care planează asupra clubului Dinamo. Eu nu înțeleg. Nimeni nu știe… Oamenii ăștia au venit și bani nu aduc, ne-au anunțat că nu vin cu bani, nu spun nimic, adică eu nu știu ce vor să facă, de 

unde vor să o apuce, pentru că în momentul ăsta societatea are nevoie de bani în clipa de față urgent. Urgent! Societatea care e acționar majoritar la Dinamo acum nu are această forță financiară că se vede din datele financiar-contabile. Nu știu ce se va întâmpla, este un mister total.

În lumea fotbalului, circulă fel și fel de variante. De fapt, ei, în clipa de față, ar căuta să înstrăineze aceste 80 de procente pe care le au către terți, către alte persoane fizice care vor să vină să investească la Dinamo, deci ei vor să fie un fel de administratori ai acestor acțiuni să le vândă, să le cumpere, să facă ceva cu ele. Este foarte greu în momentul ăsta. Nimeni nu vine cu o infuzie de capital cât de mică. 

Societatea are nevoie în clipa asta. De un milion de euro ar fi nevoie musai ca să își continue activitatea, și pentru licențiere, și pentru activitatea de zi cu zi, pentru că un club consumă în fiecare zi oricât de strâns ai fi cu cheltuielile. A fugit Cortacero, a apărut Șerdean, ne-a dus cu vorba cât ne-a dus și acum 

au venit oamenii ăștia care nu spun nimic. Sigur, sună frumos așa, cine sunt ei, cu ce se ocupă, dar nimic pentru Dinamo deocamdată”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Comentarii