Dinamo s-a vândut! Fondul de investiții Certinvest este gigantul care va salva Dinamo

 


Veste excelentă primită de fanii lui Dinamo cu doar câteva zile înainte de primul meci oficial al „câinilor” în 2023. Dorin Șerdean și-a vândut pachetul majoritar de acțiuni pe care-l deținea prin intermediul firmei Lotus unui gigant financiar, care va salva clubul „alb-roșu” de la faliment!


Dorin Șerdean nu mai este acționarul majoritar al lui Dinamo. Posesor al unui pachet de 72,27% din acțiunile clubului prin intermediul firmei Lotus, Șerdean a ajuns la un acord pentru a le ceda unui gigant finaciar care va salva gruparea „alb-roșie” de la faliment.

Din informațiile obținute de FANATIK, la finalul săptămânii trecute, Dorin Șerdean a 

bătut palma cu firma Red&White, căreia i-a vândut acțiunile pe care le deținea la Dinamo contra unei sume de 500.000 de euro.

Afacerea a fost realizată și cu sprijinul lui Nicolae Badea, un mare dinamovist, care i-a pus în legătură 

pe cei de la Red & White cu Dorin Șerdean. Totul este pus la punct în cele mai mici amănunte, actele au 

fost deja redactate și se așteaptă doar semnarea lor. Cel mai probabil evenimentul va avea loc luni, în ziua meciului cu Unirea Constanța.

Printre acționarii Red&White vor intra doi „uriași” din punct de vedere financiar: fondul de investiții Certinvest și grupul imobiliar The One.

Fiecare dintre acești doi giganți va contribui în primă fază cu sume imense pentru salvarea lui Dinamo. 

La prima strigare, Certinvest va aduce un aport de capital de 5 milioane de euro, în timp ce The One va veni cu două milioane de euro, potrivit  Fanatik.ro

Comentarii