Grupul ONE dezminte oficial orice implicare. Noii acționari de la Dinamo dau asigurări

 

Ce se ascunde în spatele vânzării acțiunilor lui Dinamo? Va fi clubul o forță financiară sau e doar o strategie disperată pentru a păcăli creditorii? Grupul ONE dezminte oficial orice implicare


Atât de puternice sunt aceste semne de întrebare încât reprezentanții grupului ONE, despre care s-a vorbit că ar fi în spatele întregii tranzacții, s-au văzut obligați să dezmintă tranșant orice implicare!

Andrei Diaconescu a negat și el orice posibilitate a implicării celor de la One la Dinamo: „Nu suntem în tranzacție, nu suntem interesați de tranzacție și nici nu vom fi pe viitor!”, potrivit Prosport.ro

Clar și concis, fără urmă de îndoială.

Detalii despre Red&White Management SRL și despre structura noului acționar majoritar de la Dinamo

Firma Red&White 2022 a fost creată pe 6 octombrie 2022 și are sediul social pe strada Buzești din Capitală. Firma e formată din doi asociați: Andrei Nicolescu, care deține 60%, și Eugen Gheorghe Voicu, care are restul de 40%.

Dorin Iacob, tatăl lui Vlad Iacob (administratorul special de la Dinamo), figurează ca administrator al societății. Conform Oficiului Național al Registrului Comerțului, Red&White are un capital social subscris de 10.000 de lei. Și, un lucru foarte important, această firmă nu are datorii la ANAF.

Andrei Nicolescu este cunoscut pentru că a pus umărul la promovarea Academiei Rapid din Liga 4, echipă care ulterior a devenit FC Rapid, dar despre care se știe în zona de business că nu are capacitatea financiară  de a susține un club ca Dinamo.

Eugen Voicu este președinte al Consiliului de Administrație Meta Estate Trust și fondator al Certinvest.

În noua structură, conform informațiilor oficiale anunțate chiar de Dinamo, Andrei Nicolescu va fi Director General al clubului.

Noii acționari de la Dinamo dau asigurări: “Clubul nu este pe moarte”

Eugen Voicu: “Îi acordăm încredere 100% lui Ovidiu Burcă”

"(n.r. - despre preluarea pachetului de acțiuni) Vine din dorința de a ajuta brandul Dinamo să se relanseze. Cred că vom avea o abordare cu totul nouă în piață. Am cumpărat la același preț și acțiuni de la suporteri. Suporterii vor încasa banii pe acțiuni și la rândul lor vor vira către club acea sumă.

Suporterii sunt minunați, suporterii clubului Dinamo sunt probabil cei mai pasionați suporteri pe care îi are o echipă de fotbal în România. Recunosc că am avut această strângere de inimă în a semna și nu a fost o decizie ușoară.

Nu este pe moarte clubul Dinamo și cred că există soluții pentru relansarea lui. Ne dorim să fie aproape 

de noi orice fostă glorie a clubului. Una dintre reguli este aceea că trebuie să fie o administrare ca a oricărui alt business, pe reguli clare, după competențe.

Sigur că da, îi acordăm 100% încredere. Am avut discuții cu domnul Badea, care a fost un suport important în finalizarea acestei tranzacții", a spus Eugen Voicu pentru Pro TV.


Foto: Sport Pictures

Comentarii