Ovidiu Burcă, după Dinamo - Unirea Constanța 6-0. Ce le-au spus cei din noua conducere jucătorilor, după ce au cumpărat acțiunile

 
”Pentru noi campionatul începe săptămâna viitoare (n.r. sâmbătă). Am întâlnit o echipă care abia s-a strâns. A fost un antrenament pentru sâmbătă. Ne așteaptă un meci infernal la Sibiu.

Un antrenament bun. Am văzut jucători de la Liga 1, Liga 2. Au reușit să-și încropească o echipă. Domnul Nastai a avut o misiune aproape imposibilă. Îl compătimesc.

Pentru noi contează să avem suporterii aproape. La Giurgiu era mai greu. Pentru noi e important. Suporterii ne dau energie. Noi am încercat să-i readucem aproape de noi. Dragostea pentru Dianmo nu poate să înceteze.

Vreau să le mulțumesc că ni s-au alăturat (n.r. noii acționari). Au venit într-un moment dificil. Pe Andrei (n.r. Nicolescu) îl cunosc de mult timp. Încă nu se pot schimba lucrurile de pe o zi pe alta. Nu va fi ușor, dar suntem mult mai optimiști față de acum câteva săptămâni.

Cel mai important este că ei au venit să construiască alături de suporteri. Consideră suporterii ca parte integrată a proiectului lor. Împreună cu suporterii vor găsi soluții. Clubul trebuie să crească organic. 

Vom încerca să promovăm încă din anul ăsta”,a spus Ovidiu Burcă, la finalul meciului cu Unirea Constanța, potrivit Digisport.ro

Căpitanul lui Dinamo a dezvăluit ce le-au spus cei din noua conducere jucătorilor, după ce au cumpărat acțiunile

"Sigur nu va fi atât de ușor, avem două finale și sperăm să luăm maximum de puncte. Ne dorim enorm să rămânem în primele 6 și după aceea să avem un nou obiectiv.

Dacă vă uitați cât de greu am început, nimeni nu credea că vom ajunge până aici. Sperăm să fie bine, deocamdată nici noi nu știm foarte multe.

Sperăm ușor-ușor să revenim la normalitate. Au venit, au discutat un pic cu noi, au spus că lucrurile încet-încet se vor rezolva.

E plăcut să ai pe cineva cu care să vorbești și care să te asigure că lucrurile se vor rezolva", a spus Patriche, potrivit digisport.ro


 Foto: Captură Digi Sport

Comentarii