Probleme tot mai grave la Dinamo

 Situația economică a societății e una precară, ceea ce era știut deja, și acum se apropie termene care îi presează pe roș-albi, nu le mai permit să amâne, pur și simplu, plățile pe care nu le pot efectua.

Probleme tot mai grave la Dinamo: riscă să nu ia nici licența pentru Liga 2

Se apropie licențierea și Dinamo încă mai înregistrează debite periculoase. Condiția pentru ca o echipă să primească licența pentru liga a doua: trebuie să demonstreze până la 30 aprilie că nu avea datorii către angajați la 31 decembrie anul trecut. Dar „câinii" încă mai au datorii din 2022, nu au bani pentru stingerea lor și nici nu au depistat vreo sursă de finanțare care să-i încurajeze că pot face rost de fonduri în curând.

Singura soluție la care s-a gândit administratorul special Vlad Iacob a fost să-i sune pe jucători și pe ceilalți angajați față de care clubul este dator și să le propună să accepte în scris amânarea plăților pentru luna mai. 

Iacob le-a spus creditorilor că el se află în negocieri cu un investitor și că pentru a nu rata afacerea aceasta 

e nevoie de obținerea licenței. „Așa veți avea și voi garanția că veți recupera banii.

Mai ales fotbaliștii străini nu acceptă învoiala pe care le-a propus-o Iacob. Mirko Ivanovski, atacantul 

macedonean care nu se mai află printre „câini" de opt luni, a refuzat să amâne primirea a 12.000 de euro. 

„Suma pentru fiecare jucător nu e mare, ca medie, dar cu totul se adună datorii de ordinul sutelor de mii de euro", explică o persoană care cunoaște situația clubului, potrivit GSP.ro 

Comentarii