Un stelist îi vrea pe dinamoviști în Champions League

 
Antrenorul s-a bucurat de vestea pe care a primit-o din partea conducerii, pentru că săptămâna trecută declara că are informații că Dinamo va fi nevoită să plece iar din București, la Giurgiu.

”În sfârșit discuția legată de Stadionul Arcul de Triumf se încheie, mergem să jucăm lunea viitoare, e un moment important pentru noi, sper ca suporterii să vină în număr cât mai mare. Sper să ne impunem, au trecut multe luni de la ultimul meci oficial și abia aștept să ne revedem.


Am ajuns aproape de play-off, obiectivul propus din păcate nu stăm doar la mâna noastră, dar eu cred că dacă vom câștigă toate cele trei meciuri, vom avea o șansă importantă de a accede în play-off.


Luăm meci cu meci, primul meci e cu Unirea Constanța, sperăm să vină să joace, avem două meciuri foarte grele, cu Șelimbăr și Timișoara”, a transmis Ovidiu Burcă la finalul partidei cu FC Brașov, conform Radio Dinamo 1948.

”A fost foarte important faptul că am jucat pe iarbă, toată pregătirea a fost pe sintetic. Am avut o repriză a doua bună, am găsit un teren de iarbă aici, de aceea am insistat, le mulțumim dinamoviștilor de aici. E greu să găsești un teren cu iarbă în această perioadă. Suferim la ceea ce înseamnă infrastructură în România, mai durează până ne aliniem la ce se întâmplă în alte țări.

A fost o atmosferă pitorească, acolo unde merge Dinamo, avem suporteri, au fost mulți copii care au venit să ne vadă, mă bucur că le-am făcut o surpriză”.

Dinamo a fost una dintre echipele cu ghinion din România. Deşi a câştigat campionatul în anul 2007, nu a putut participa în grupele Champions League.

Florin Lovin, fost mijlocaş la gruparea roş-albastră, îi vrea pe dinamoviști în Champions League.

”Chiar dacă au fost rivalii noştri, meritau şi ei (n.r. să joace în grupele Champions League). Într-adevăr, chiar dacă eram rivali, noi, jucători, mulţi eram prieteni.

Câştigând campionatul în perioada aia şi văzând cum a jucat Oţelul în Champions League, ai un gust 

amar, că eşti un brand şi an de an ne băteam la campionat (n.r. Dinamo şi FCSB). Era o echipă bună, 

tare. Ne aducem aminte de vremurile frumoase”, a declarat Lovin, la Orange Sport.

Comentarii