Badea vede posibilă o unificare a celor trei Dinamo. Vezi ce a zis afaceristul

 
Fanii „câinilor” au făcut istorie. Câți bani s-au strâns pentru salvarea clubului

Poate se va scrie o carte la un moment dat despre epopeea asta. La 28 august noi puteam să avem acțiunile de la Șerdean și aveam și un investitor credibil. Șerdean a semnat cedarea acțiunilor pe 29, prea târziu cu o zi, a fost greu de înțeles.

Poate în timp suporterii vor înțelege în timp că în economie există două feluri de investiții. Este cea personală, cea în care dai pentru comunitatea ta, dai pentru familia ta, faci orice sacrificiu. Acest lucru s-a întâmplat la Dinamo, investiție sentimentală. S-au strâns 3,5 milioane de euro în 4 ani de zile, de la 15.000 de oameni. Ceva extraordinar, am mai spus-o, în istoria noastră doar o dată s-a întâmplat asta, în secolul 19, cu campania „Dați un leu pentru Atheneu”. Atunci a fost mobilizare generală. La „Cumințenia Pământului”, de exemplu, nu s-au dat banii, în timpul guvernului Cioloș, a explicat Iacob.

Din păcate sentimentele acestea nu atrag investitori. Un om de afaceri pragmatic nu aruncă 10 milioane de euro într-o gaură din trecut, el aruncă 10 milioane pentru viitor. nici eu și nici Vlad nu ar trebui să fim sentimentali, dar noi nu ne putem abține, eu de când mă știu, pe străzile din Orăștie, am ținut cu Dinamo. Pe Vlad eu l-am făcut „câine”, a explicat afaceristul Dorin Iacob, potrivit Playsport.ro

Nicolae Badea, despre visul de a exista un singur Dinamo

”Este o dorință corect exprimată să avem un singur Dinamo și dacă vine din partea unui fost jucător (n.r. – Dănuț Lupu) pe care eu l-am admirat și atunci când nu era la Dinamo este și mai importantă. Este 

un crez care poate să devină realitate fără doar și poate, pentru că nu cred că va întâmpina poziții orgolioase sau poziții mărunte.

Nu vorbim de o entitate din Liga 4, vorbim de un centru de copii și juniori pentru a căror carieră să fie continuată după terminarea junioratului există și această echipă din Liga 4. Vorbim de 130-150 de copii.

FC Dinamo nu a întrerupt niciodată activitatea la centrul de copii și juniori, chiar dacă a apărut în 

SuperLiga în anul 2005 o societate pe acțiuni care are o echipă ce a jucat în prima divizie și care acum joacă în Liga 2”, a declarat Badea.

Badea vede posibilă o unificare a celor trei Dinamo

”CS Dinamo a făcut o secție de copii și juniori cu o echipă în Liga 3 cu atât mai mult cu cât este vorba 

de o structură sportivă a cărei istorie a marcat nu numai Bucureștiul, ci și alte 18 reședințe de județ din 

toată țara.Mișcarea Dinamo este continuă. Ceea ce spune Dan (n.r. – Dănuț Lupu) este corect. O consolidare a 

traseelor pe care curge acum Dinamo este necesară și cred că este posibilă”, a mai spus Nicolae Badea, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.


Comentarii