Cât vor câștiga jucătorii lui Dinamo dacă intră în play-off

 Claudiu Vaișcovici, despre datoriile lui Dinamo

”Nu cunosc nimic (n.r. despre noii patroni). Nu mai sunt la curent, nu m-a mai interesat clubul ăsta. Decât să spun prostii, dar chiar nu știu nimic. Am speranță,(n.r. că pot veni oameni să salveze Dinamo), asta da. Se vede că e cineva interesat să preia toate.


Sunt datorii mari, în momentul în care preia cineva trebuie să plătească și datoriile. Vor să facă investiții de 12 milioane pe doi-trei ani, din ce am citit. Eu cred că datoriile sunt la nivelul ăsta. Investițiile, trebuie să mai bage 12 milioane. Să sperăm că o să fie bine. Am vreo 6-7 luni de când m-am rupt total. Tot ce știu e din ce am citit pe net, ce am mai auzit la știri pe TV, ce am văzut pe Facebook, unde sunt toți dinamoviștii care postează, sunt și eu acolo, mă uit să văd ce postează, unul zice de bine, altul de rău, dar acolo nu pot să fiu sigur că e așa sau nu e așa.


Poate sunt mai bine informați, adică sigur, dar nu cred că sunt 100% informați, sunt doar zvonuri și nu pot să declar nimic”, ne-a povestit Claudiu Vaișcovici., potrivit playsport.ro

Dinamo și-a făcut planul de play-off 

Sâmbătă, formația lui Ovidiu Burcă va juca pe teren propriu împotriva Politehnicii Timișoara și cu o victorie este în play-off, ca să lupte în continuare pentru revenirea în Liga 1.

Un singur meci al lui Dinamo nu va fi pe ”Arcul de Triumf”

Conform informațiilor GSP, este stabilit acest detaliu în perspectiva duelului de duminică. Mai ales că 

s-a evitat un exil la Giurgiu. Inițial, pe arena „Arcul de Triumf” ar fi trebuit să se dispute un meci 

internațional de rugby, care s-a contramandat între timp, astfel că Dinamo a avut drumul liber spre a juca din nou, „acasă”, pe arena din centrul Capitalei. 

Dinamovistii trebuie să câștige meciul cu Poli Timișoara, din ultima etapă a sezonului regulat, 

programat duminică, 12 martie 2023, de la ora 13:00, pe Stadionul Arcul de Triumf,  pentru a fi siguri de accesul spre zona echipelor care vor lupta pentru promovare.

Nicolescu le-a promis jucătorilor că în cazul în care Dinamo va câștiga cele trei partide, cu Unirea 

Constanța, CSC Șelimbăr și cu Poli Timișoara, și va intra în play-off, atunci aceștia vor beneficia de o 

primă în valoare de 20.000 de euro, susțin sursele digisport.ro. De asemenea, noul acționariat al clubului a mai achitat și un salariu restant jucătorilor.


Comentarii