Câte bilete s-au vândut până acum pentru Dinamo - Timișoara
Andrei Nicolescu, noul președinte al lui Dinamo, a recunoscut că se gândește la promovarea în SuperLiga: „E cineva care nu-și dorește ca Dinamo să promoveze anul ăsta? Normal că ne dorim acest lucru. Nu putem să stabilim în timpul calendarului competițional alte obiective decât și-au stabilit la începutul campionatului”.

„Și dacă mă întrebați din nou ce o să facem la anul, vom încerca să producem fotbal! La anul nu ne vom mai lupta, vom produce fotbal, pentru că ăsta este dezideratul unei echipe de top”.

„Poate e un vis dar eu aș vrea ca Dinamo să fie cea mai respectată echipă de fotbal din România, implicit să fie și cei mai respectați suporteri. Vom lucra împreună cu suporterii la o viziune pe care s-o avem în comun și o misiune pe care și-o asuma clubul Dinamo”, potrivit Fanatik.ro

Entuziasmul e la cote maxime printre fanii lui rosi-albi, mai ales că echipa are șanse importante de a intra în play-off-ul ligii secunde.

Potrivit GSP.ro, peste 4.000 de bilete au fost deja epuizate în doar câteva ore de la momentul punerii lor în vânzare. PCH e deja sold-out, precum și unele sectoare de la Tribuna a II-a..


Dinamo vrea să rămână pe „Arcul de Triumf” dacă intră în play-off

Oficialii dinamovistilor speră că vor găsi înțelegere pentru a juca în continuare în play-off pe stadionul 

de lângă Mănăstirea Cașin, mai ales că, în cazul unei calificări în play-off, va crește și miza duelurilor, și numărul de spectatori care vor sprijini formația lui Ovidiu Burcă.


Cât vor câștiga jucătorii lui Dinamo dacă intră în play-off

Fotbalistilor de la Dinamo le-ar fi fost promisă o primă importantă pentru calificarea în play-off-ul din Liga 2.

Conform digisport.ro, Andrei Nicolescu, omul de afaceri care deține 60% din firma Red&White,

compania care tocmai a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Dorin Șerdean, i-a anunțat pe „câini” 

că vor primi un bonus de 20.000 de euro dacă vor câștiga toate cele 3 partide din 2023 și vor intra în play-off.

Comentarii