Ce șanse are Dinamo să promoveze?

 Normal că gloriile sunt așteptate alături de noi, dar experiența lor, de fotbaliști care au jucat mai ales în România, nu cred că este cea pe care o așteptăm noi. Să mă scuzați, dar în acest moment nu avem în plan să aducem foști fotbaliști în echipa de management. Binențeles, pot fi excepții, nu excludem nimic. Pe alte poziții, însă, sunt binevenite, a explicat noul acționar, Eugen Voicu.

Lista acționarilor se va mări. Pentru suporteri am decis să mă alătur acestui proiect. Vreau să pun accentul pe fanii care sunt alături de echipă. Noi vrem să schimbăm puțin abordarea pe care o vedeți în mod obișnuit în administrarea cluburilor de fotbal din România, să gestionăm acest club cu un grup de antreprenori, să nu existe un singur acționar.

Nu domnul Badea ne-a convins să venim aici, îl respect pentru suportul oferit în comunicarea cu domnul Șerdean. Acesta a fost rolul domnului Badea. Am ajuns întâmplător aici. Un grup de investitori care avea în plan să salveze Dinamo m-a rugat pe mine să iau inițiativa și să fac acest efort”,  Playsport.ro


Ce șanse are Dinamo să promoveze?

Claudiu Vaișcovici, fostul atacant de la Dinamo, a analizat, șansele ”Câinilor” de a promova. Acesta spune că, dacă echipa nu va prinde un loc de promovare directă, misiunea va fi una extrem de dificilă.

”Sunt pe loc de playoff, în ultima etapă joacă la Timișoara. Pare un meci mai facil, își păstrează sigur. 

Pe urmă, se joacă tur-retur. Acum doi ani, când a promovat UTA, nu s-a jucat tur-retur, era pandemie. Ei au jucat atrunci două jocuri acasă și trei afară, dar au promovat.

Meciurile tur-retur, ținând cont de că CSA Steaua nu are drept de promovare, o să rămână o echipă pe dinafară. Dacă nu promovează direct, e greu.

Iașul e una din echipele care nu vor mai rata. Și, pragmatic cum îl știu pe Dorinel (n.r. Munteanu), și 

Galațiul. Sunt pragmatici în joc, în playoff trebuie să joci la rezultat, nu spectaculor. Ei ni joacă spectaculos, dar obțin puncte. Italienește așa.

Dinamo e modestă pe linia de fund, de marcat, marchează, dar primesc gol ușor. Mi-aș dori să 

promoveze ambele (Oțelul și Dinamo). Se poate întâmpla, una direct și alta la baraj. Dar dacă ne uităm 

la Liga 1, e greu și acolo. Mioveni, Clujul (n.r. Universitatea), Târgoviște, UTA, echipele sunt 

apropriate ca valoare. Va fi bătălie mare și la campionat, și la retrogradare”, a spus Claudiu Vaișcovici, în exclusivitate pentru Playsport.Foto: captură Digi SportComentarii