Cine e noul director sportiv al lui Dinamo!

 Cum a fost primit administratorul special Vlad Iacob de ultrașii lui Dinamo

„Nu m-am speriat. Nu-mi stă în caracter să renunț. Știam că suntem pe drumul cel bun. Nu în acele momente. Când lucrurile păreau aproape fără ieșire, însă nu pot să spun că am cochetat cu ideea să renunț. Au fost gânduri. La începutul iernii au avut loc aceste gânduri.

În decembrie. Când s-a respins planul de reorganizare a fost un moment foarte dificil pentru club, însă am luat o decizie ca atâta timp cât există măcar o șansă de 1% ca Dinamo să fie salvată să rămân acolo și să rămân până la final, chiar dacă era finalul. 


„N-am avut episoade deosebite negative”

Sincer să fiu m-au primit cu o ușoară reticență și pot să-i înțeleg perfect pentru că au fost atât de multe schimbări la Dinamo din punct de vedere administrativ în ultimii ani și adesea ele nu au fost de bun augur. Așa că îi înțeleg perfect. 

N-am avut episoade deosebite negative, însă puteam să văd că există o doză destul de mare de scepticism. Întra-adevăr veneam după un moment foarte dificil, după retrogradare, clubul se afla deja într-o postură extrem de precară din punct de vedere financiar și juridic din cauza insolvenței.


M-a ajutat într-o oarecare măsură. Eu nu am mai reușit să ajung pe stadion în PCH în ultimii ani. Mergeam la meciuri, n-am ratat aproape niciun derby cu Steaua pe teren propriu. Am încercat să ajung la toate meciurile cu Steaua, cu Rapid, la toate meciurile importante, dar nu am mai fost în peluză din diverse motive. Mi-am păstrat pasiunea pentru Dinamo, urmărind tot ce se întâmplă”, a declarat Vlad Iacob, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Cine e noul director sportiv al lui Dinamo

Din informaţiile FANATIK, noul director sportiv al “câinilor” va fi Gabriel Glăvan, un om cu 

experienţă la mai multe cluburi din SuperLiga, printre care UTA Arad sau Universitatea Craiova, dar şi la FRF, acolo unde a fost scouter şi analist.

“Nu pot să spun informaţii în acest sens. În momentul în care vom avea parafată înţelegerea cu noul 

director sportiv îl vom anunţa. Vor fi multe întrebări, o să discutăm strategia, dar nu pot să ofer acum detalii”, a explicat Vlad Iacob 

Vlad Iacob l-a caracterizat pe noul director sportiv: “Este o persoană care a învăţat foarte mult, cu multe cursuri şi un master prestigios în zona tehnică din fotbal”

“Este o persoană cu expertiză, un tânăr care a studiat foarte mult şi care lucrează în fotbal de la o vârstă 

foarte fragedă. A avut reuşite remarcabile, dar este puţin cunoscut pentru publicul larg, însă este o 

persoană compatibilă cu viziunea mea, a lui Burcă şi cu cea a managementului executiv.

A lucrat la cluburi de fotbal din Liga 1. Este o persoană care a învăţat foarte mult, cu multe cursuri şi un 

master prestigios în zona tehnică din fotbal. Este o persoană foarte competentă şi îi dezvăluim numele când o să semnăm contractul.

Ceea ce pot să spun că dincolo de reuşitele de pe plan profesional, a identificat şi a recrutat jucători care 

au ajuns la un nivel foarte bun în România. A făcut scouting şi ştie să coordoneze şi care sunt metodologiile.

Cu siguranţă va ajuta Dinamo şi m-a ajutat până acum pro bono. M-am sfătuit cu el în multe chestiuni”, 

a fost caracterizarea făcută de Vlad Iacob  FANATIK SUPERLIGA

Comentarii