Conducătorii lui Dinamo despre gloriile dinamoviste

 
Andrei Nicolescu: „Avem nevoie de 12 milioane de euro pentru a dezvolta sănătos clubul”

„Împreună cu Eugen, Vlad și Răzvan ne dorim să facem pași mici și esențiali pentru ca acest club să se organizeze așa cum trebuie.

Cel mai important element este coeziunea echipei. Din toate discuțiile pe care le-am avut, pot să spun că suntem o echipă cu coeziune, toți cei 4 de la masă am înțeles proiectul și direcția unde trebuie să meargă Dinamo.

Ne dorim să vorbim mai puțin, să încercăm să facem mai mult și să vorbim pe ce s-a realizat, nu pe himere sau pe promisiuni fără acoperire.

Începând de azi, oficial, voi forma o echipă cu Vlad, o să încercăm să readucem Dinamo unde îi e locul. Vă garantez că va fi o călătorie foarte interesantă.

Cred că nu suma de bani e subiectul pe care vreți să-l aduceți în atenția presei. Din punctul nostru de vedere, e mult mai importantă eficienta utilizare a banilor. Ăsta trebuie să fie dezideratul tuturor care se 

gândesc cum iese Dinamo din insolvență. Orice sumă ar fi necesară ieșirii din insolvență, ea trebuie să fie utilizată corect.

Suma de 12 milioane e necesară pentru a dezvolta sănătos clubul. Ne dorim chiar și în zona sportivă să 

progresăm pas cu pas, ne dorim să avem o tipologie pentru a dezvolta echipa de fotbal. Faptul că noi vom da două milioane de euro și aducem o vedetă nu înseamnă că ne rezolva problema.

Ce înseamnă promovarea pas cu pas din punct de vedere sportiv? E foarte greu să intervenim peste ceea 

ce Ovidiu Burcă a reușit să construiască. Ovidiu a făcut ceva temeinic, bazat pe puterea grupului. Dar curând ne dorim un director sportiv cu care să facem o predicție pentru următorii 3 ani.

Spunem clar că în momentul în care vom intra în lupta pentru promovare, ne vom lupta pentru asta”, potrivit GSP.ro


„Gloriile sunt binevenite alături de noi, dar nu știu dacă experiența pe care o au mulți dintre ei e cea pe care o căutăm noi. Scuzați-mi franchețea, dar nu știu dacă fotbaliștii români care au activat mai mult în 

România în ultima perioadă (n.r. - nu în străinătate) au căpătat suficientă experiență pentru a administra un club. 

Nu spunem că nu pot fi excepții, dar în planul nostru de azi NU intră ideea să colaborăm cu foști 

sportivi pe poziții de management. Pe alte poziții sunt bineveniți, îi așteptăm alături de noi”, a declarat Voicu în conferința de presă susținută azi. 

Întrebat concret dacă a luat legătura cu Cornel Dinu, noul conducător din Ștefan cel Mare a replicat scurt: „Personal, nu m-am întâlnit cu dânsul”, potrivit GSP.ro

Comentarii