Dinamo a mai pierdut un proces la TAS. Câți bani are să achite Dinamo dacă nu se ajunge la o înțelegere

 
Dorin Iacob, îl vrea pe fostul președinte alături de echipă. Totuși, acesta i-a reproșat și acestuia faptul că Dinamo încă nu are stadion. 

Nu mi-a plăcut faptul că stadionul Dinamo a ajuns să fie întârziat din cauza unei frâni trase din cauza unei asocieri cu societatea dânsului. Aici cred că a greșit domnul Badea. Bine, eu nu am vorbit cu dumnealui, nu a deschis discuția că sigur încerca să mă convingă de ceva. Dar nu mi-a plăcut situația, acum aveam și stadion, a punctat Iacob.

S-a tot vorbit că Badea vrea să îngroape Dinamo, că vrea să își crească echipa din liga a patra, că ne sapă etc. De aceea a fost important să arătăm că lucrurile nu sunt așa, iar mesajul de la dumnealui a fost unul pozitiv. Oamenii din afaceri au fost mulțumiți să afle că nu îl vor avea măcar ca adversar, dacă nu chiar aliat, a mai explicat Iacob, pentru playsport.ro


Ajuns la Concordia Chiajna, după 6 luni la Petrolul, vârful de 33 de ani spune că Dinamo are să-i achite 

12.000 de euro, două salarii restante, și dezvăluie că Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, l-a rugat să accepte amânarea lor.

Dinamo, datoare la Mirko Ivanovski

„M-a sunat domnul Zăvăleanu după baraj și m-a întrebat dacă vreau să rămân în Liga 2 la Dinamo, dar am întrebat și eu cu ce-mi vor plăti salariile restante.

Erau patru. Nu am primit nimic. Am renunțat la două salarii, pentru a ajuta și eu clubul, și rămăsese că diferența, celelalte două salarii, de plătit până la 31 decembrie 2022.

Nu le-au plătit, așa că m-am adresat TAS, unde am avut câștig de cauză. În urmă cu două săptămâni m-

a sunat iar domnul Zăvăleanu și mi-a propus să facem o reeșalonare până la 31 iunie. E vorba despre 12.000 de euro, au zis că nu au acești bani. 

Dar dacă nu vor plăti banii, nu vor lua licența, unde au termen pe 30 aprilie. Eu am zis că voi vorbi cu 

avocații, să vedem dacă se poate. Dacă nu aveți două salarii să plătiți... O să renunț și la aceste două 

salarii, dacă stă clubul Dinamo în salariile mele”, a spus Mirko Ivanovski la emisiunea „Digi Sport Matinal”, redau cei de la GSP.ro

2. Galeria dinamovistă a fost ca acasă la Sibiu, cu peluza plină și susținători în tot restul stadionului, 

creând o atmosferă electrizantă. Inclusiv unii dintre angajații care asigurau ordinea la intrările în stadion aveau fulare cu „câinii”. 

În PCH au apărut bannere ale fanilor din București, Sibiu, Arad, Oradea, Slatina, Târgoviște sau Buftea, potrivit GSP.ro

Comentarii