Dinamoviștii câștigă și speră la play-off. Ovidiu Burcă a dezvăluit ce le-a spus "câinilor" înaintea meciului

 
Ghezali și Iulian Roșu au rezolvat meciul pentru Dinamo

„Câinii” au dat lovitura în minutul 30. Ghezali a deschis scorul cu o lovitură de cap excelent plasată, de la 11 metri. Trupa lui Ovidiu Burcă a intrat în avantaj la pauză, iar în repriza a doua a reușit să-și majoreze avantajul. Tot printr-o lovitură de cap. În minutul 69, Amzăr a centrat din partea stângă, iar Iulian Roșu a reluat excelent cu capul, la colțul lung, potrivit GSP.ro

Dinamo, aproape de play-off-ul din Liga 2

Dinamo, susţinută de 4.500 de suporteri, a obţinut o victorie vitală pentru calificarea în play-off, prin golurile marcate de Lamine Ghezali (30) şi Iulian Roşu (68).

Cu o etapă rămasă de jucat din sezonul regulat, trupa lui Ovidiu Burcă ocupă locul 6, ultimul care asigură calificarea în play-off, cu 30 de puncte.

Unirea Slobozia, ocupanta poziției a 5-a, are 30 de puncte, însă și un meci mai puțin disputat, în timp ce Unirea Dej este pe 4, cu 31 de puncte.

Sub Dinamo se află în acest moment Concordia Chiajna (29 de puncte), FC Brașov (27 de puncte) și Gloria Buzău (27 de puncte, un meci mai puțin disputat).

În ultima etapă a sezonului regulat, Dinamo joacă pe teren propriu, cu Poli Timișoara, formație aflată pe 

penultimul loc. O victorie a trupei lui Ovidiu Burcă ar însemna calificarea în play-off-ul din Liga 2, potrivit digisport.ro

Ovidiu Burcă a dezvăluit ce le-a spus dinamoviştilor înaintea meciului cu Şelimbăr


"O echipă care, deşi a pierdut cu 4-1 la laşi, cred că e una din echipele bune din campionat. Claudiu 

Niculescu a făcut o muncă extraordinară de când a venit, sunt ferm convins că, dacă va fi susţinut, va face treabă foarte bună.

Merită felicitaţi băieţii, meciul a avut încărcătură şi o miză aparte. Le-am spus şi înainte de meci că, de când am început, am putut să recuperăm punctele pierdute în primele 5 meciuri.

Asta este, mai ales la meciurile cu miză. Au avut linişte, planul tactic l-au respectat, chiar dacă se 

întâmplă să mai pierzi din organizare pe parcurs. Noi, în pofida calităţilor, am fi avut o prestaţie mult mai bună dacă terenul ne-ar fi permis.

E clar că jocul nostru are de suferit când jucăm pe astfel de terenuri, dar jucătorii cu calitate se descurcă şi pe astfel de terenuri, iar noi avem astfel de jucători", a spus Burcă, potrivit digisport.ro


Comentarii