E băiat bun, e frumușel, dar cam atât ... Vezi despre cine e vorba
 ========

Ricardo Grigore revine la Dinamo la finalul sezonului

„E prima dată când joc împotriva lui Dinamo, mi s-a părut ciudat. N-am avut emoții, mă simt ca la mine 

acasă, dar am petrecut toată viața aici, am învățat să joc fotbal, mi-am început viața ca sportiv, Dinamo m-a educat și ca om. 

E un sentiment ciudat. Majoritatea au fost colegii mei, m-am antrenat cu ei când a început sezonul la 

Liga 2. Am fost în contact cu ei în toată această perioadă.

Dinamo ar putea promova cu șanse clare, are un joc bun. Le țin pumnii și sper să revină în Liga 1. Eu sunt încă jucătorul lor, la vară revin, nu știu ce va fi. Sper să se rezolve, să fie bine și pentru mine, și pentru ei”, a spus Grigore.

Fundașul central a explicat că nu a putut reveni în iarnă din cauza interdicției la transferuri a „câinilor”, deși și-a dorit acest lucru.


„În iarnă am avut în cap să revin la Dinamo, când am reziliat cu Craiova. Nu s-a putut, pentru că au avut problema cu interdicția la transferuri, m-a dat și pe mine peste cap acest lucru. 


Mi-a fost foarte greu să găsesc o echipă la care să joc. Dinamo nu mă putea lăsa liber, au fost niște discuții încinse, sunt niște legi cu insolvența asta de nu mai înțelegi! Trebuie să mă fac fotbalist-avocat ca să le știu pe toate, potrivit GSP.ro


„A fost un meci foarte bun. Scopul a fost atins, pentru perioada următoare asta ne-am dorit foarte mult, să creștem intensitatea sub toate aspectele ei. A fost un antrenament în care am bifat lucrul ăsta.


E important să iei pulsul Ligii 1, să-i vezi pe tineri că joacă degajat, dezinvolt. Trebuie să vezi (n.r. cum se joacă în Liga 1), privind în perspectivă, dar mi-e cumva teamă să privesc atât de departe. 

Deocamdată avem un meci la Dej, vrem să-l pregătim cât putem noi de bine, pentru asta a fost binevenit acest meci.

E important că vezi care mai e nivelul Ligii 1, în perspectiva barajului mă va ajuta.

Știți cum e, când joci cu o echipă de eșalon inferior, vii mai relaxat, invers, cei care vin să joace cu o 

echipă de eșalon superior vor să arate că și ei merită să joace acolo. E normal, sunt amicale, nu au atât de multă relevanță, dar a fost un antrenament bun.

Au fost câteva contre în amical, se mai întâmplă, bine că nu au degenerat lucrurile. N-am avut accidentări, asta contează pentru ambele echipe. 

Noi, indiferent de ligă, reprezentăm Dinamo, trebuie să ne prezentăm la cel mai înalt nivel, fără niciun 

fel de complex, fără simț al inferiorității. Reprezentăm un club mare din România și așa trebuie să ne comportăm”, a declarat Burcă.

Mă bucur că am putut să-i dau și lui Buleică minute la final, e foarte important pentru moralul lui. El e 

apt medical, dar mai are nevoie să se pună la punct și fizic. Ușor, ușor va veni aproape de noi și ne va ajuta. 

Recuperarea lui a fost făcută în timp record, fizioterapeutul nostru, Gabi, a stat zi și noapte alături de el, 

vreau să-i mulțumesc. După 4 luni și jumătate să revii pe terenul de fotbal... sunt alții care revin după 9-12 luni, la astfel de operații a zis  Ovidiu Burcă potrivit GSP.ro

Comentarii