I-a ”cântărit” pe noii acționari de la Dinamo. Surpriză: Rămâne la Dinamo!

 „Pe unul dintre ei îl știu, pe Nicolescu, este prieten cu Bogdan, cu fiul meu. Este un avocat foarte deștept. Rețineți ce vă spun! Nu știu ce va fi. Nu cred că are banii necesari să țină Dinamo, dar ca minte, să organizeze totul… L-am cunoscut. Este un avocat de succes. Iar dacă e băgat Badea în chestia asta, simt că e băgat Badea în treaba asta, s-ar putea să-i iasă treaba asta lui Dinamo. Dar dacă nu e Badea băgat, ceilalți nu știu cât potențial financiar au ca să poată să facă din Dinamo ceva de mare succes. 


Îl cunosc de când lucra la Rapid pentru că nepotul meu, de când au desființat echipa a doua la Rapid, a fost la Rapid la juniori. L-am cunoscut și am stat de vorbă cu el de vreo trei ori. Omul este beton. Are minte multă.

E spirt! Va putea să conducă Dinamo. Eu dacă luam Petrolul apelam la el să-mi dea o mână de ajutor. La el și la Ciubotă că pe Mincu e greu să-l ia cineva de la Ligă. M-aș hazarda să vorbesc despre Eugen 

Voicu, un om pe care nu l-am cunoscut. Vorbesc despre Nicolae Badea care are bani să țină cinci Dinamo. Și Negoiță să țină trei Dinamo dacă ar intra ei doi.

Dacă ar intra ei doi și să atragă și pe Borcea și Nețoiu ar fi ceva de pomina lumii. S-ar bate cu Gigi Becali. Nu cred că e Badea în spate la ce se întâmplă, dar le-a dat o mână de ajutor să nu se scufunde. 

Că nu se va scufunda acum Dinamo merg pe mâna lui Nicolescu care știe meserie și poate să întoarcă 

pe toată lumea din punct de vedere legal, la limita legii”, a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.


Procesele cu RTZ și APCH merg mai departe

Fostul acționar al lui Dinamo, Nicolae Badea, a oferit lămuriri și legat de celelalte două spețe aflate încă 

pe rol. Este vorba despre acțiunea intentată de Dorin Șerdean pentru a contesta planul de reorganizare al clubului.

”Acestea nu au avut legătură cu tranzacția. Fiind în instanță, sunt un demers separat. Nu poți să renunți la contestarea planului, n-a făcut-o pentru sine, ci pentru nerealism. 

Și cei care nu sunt implicați, cu statut de creditori, sau de viitori în ecuația financiară a lui Dinamo, nici 

aceia nu cred în realismul planului prezentat de către RTZ. Faptul că judecătorul sindic l-a respins e o 

dovadă”, a explicat Nicolae Badea la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Surpriză: Dorin Șerdean rămâne la Dinamo!

”Din câte știu, a dorit să rămână cu un procent nesemnificativ, dar să rămână în istoria acționarială a lui 

Dinamo. Și lucrul acesta s-a întâmplat. A fost înțeles și de către Red & White, reprezentanții Red & White", a spus Nicolae Badea.


Comentarii