Mihai Bendeac: „Tata mă ducea mereu la meciurile lui Dinamo”

 
Mihai Bendeac: „Tata mă ducea mereu la meciurile lui Dinamo”

Gazeta l-a contactat pe Bendeac pentru a afla cum s-a simțit pe stadion la un tip de eveniment la care acesta nu răspunde în mod normal „prezent”. 


„Am purtat o căciulă pe cap și ochelari de soare fiindcă am sperat că nu voi fi observat în tribune”, spune Mihai, care vorbește despre pasiunea pe care fratele lui o are pentru clubul din Ștefan cel Mare, una provenită din familie: 

„Am venit la meci din iubire pentru fratele meu, Andrei. El este, efectiv, obsedat de Dinamo. De când era mic. Imaginează-ți! La vârsta de doar 3 ani, mama și tata l-au convins să doarmă singur în camera lui abia după ce i-au achiziționat un așternut de pat cu emblema clubului”. 

„Îmi amintesc faptul că, în familie, fotbalistic vorbind, totul era în jurul ideii «noi suntem dinamoviști». Tata mă ducea mereu la meciuri”.


„Îmi doresc mult ca Dinamo să fie acolo unde merităm noi toți, suporterii”, încheie actorul, potrivit GSP.ro

Reverența lui Ovidiu Burcă în fața lui Claudiu Niculescu: „El a fost fotbalist, eu jucător”  

„În primul rând, suntem amândoi din Slatina. El a fost fotbalist, eu jucător! Supertalent! Era încântător ca fotbalist. 

Am jucat și împotriva lui. L-am descoperit mai mult atunci, analizându-l ca adversar. Era genial. Imprevizibil. Probabil că sorții l-au răsfățat mai mult decât pe alții. I-au oferit cadou simțul golului, îl avea în sânge.

Ca antrenor, îl apreciez foarte mult pentru calmul și eleganța de care a dat dovadă în anii ăștia. A câștigat trofee, e unul dintre antrenorii tineri cu mare experiență. Un antrenor echilibrat, foarte organizat”, a spus astăzi Ovidiu Burcă, într-un dialog cu GSP.ro


„Niculescu merita mai mult respect când a fost la Dinamo”

„Întâlnim o echipă care s-a schimbat mult la nivelul lotului, a venit și Claudiu, care are o mare experiență, merita mai mult respect și când a fost la Dinamo. Suntem față în față acum și sunt convins 

că va da totul, chiar dacă va întâlni echipa lui de suflet. Dar, până la urmă, interesul lui personal e mai important decât Dinamo”, a spus Burcă în urmă cu trei zile, la Prima Sport. 

Comentarii