Noii acționari și-au prezentat planul de salvare al lui Dinamo
 Elis Bakaj, mijlocașul care făcea furori la Dinamo

- Te uiți la fotbal, ce echipă apreciezi în prezent? 

- Nu mai vorbesc de Dinamo, că este în Liga 2 și mă doare sufletul... Țin cu Dinamo, acolo am jucat, sper să revină mai repede în prima divizie. O să fiu cel mai fericit dacă va promova. Șanse sunt. Acolo trebuie schimbat mult, trebuie investit puternic. Fără bani, doar supraviețuiești. Dar cât să reziști?! Nu e ușor la un club ca Dinamo, cu tradiție, e nevoie de bani mulți. 

- Te-a mirat retrogradarea lui Dinamo? 

- Să fiu sincer, da! Vorbim de tradiție, de istorie. Era un club care se bătea doar la campionat și Cupă, acum să ajungă în „"B"... Însă dacă nu ai buget, bani, nu mai poți face performanță, poți fi tu și Real Madrid. 

- Ai vrea să revii cândva la Dinamo? 

- Eu, antrenor la Dinamo, în viitor? Da, da. O să vedem, mai am ani buni până să capăt experiență, potrivit GSP.roDinamo - Poli Timișoara e sold-out!

Entuziasmul e la cote maxime printre fanii lui Dinamo, mai ales că echipa are șanse importante de a intra în play-off-ul ligii secunde.

Meciul dintre Dinamo și Poli Timișoara, decisiv pentru calificarea „câinilor” în play-off, este sold-out. Pe site au rămas disponibile doar câteva tichete, în urma unor tranzacții nefinalizate. Dinamoviștii au pus la vânzare luni seara 7.000 de bilete, potrivit GSP.ro


S-au vândut toate biletele la Dinamo - Poli Timișoara

”Meciul Dinamo București vs Politehnica Timișoara se va disputa cu ‘casa închisă’, toate biletele puse 

în vânzare, online la Tribuna VIP, Tribuna 1, Tribuna 2 și PCH fiind epuizate în 24 de ore. ‘Finala’ pentru play-off se joacă duminică, de la ora 13:00, pe noul stadion ‘Arcul de Triumf’”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a clubului.

Noii acționari și-au prezentat planul de salvare al lui Dinamo

Eugen Voicu, președintele Consiliului de Administrație al Red&White, a precizat că suporterii din Ștefan cel Mare l-au determinat să vină la conducerea clubului. „Lista acționarilor se va mări. Pentru 

suporteri am decis să mă alătur acestui proiect. Vreau să pun accentul pe fanii care sunt alături de 

echipă. Noi vrem să schimbăm puțin abordarea pe care o vedeți în mod obișnuit în administrarea 

cluburilor de fotbal din România, să gestionăm acest club cu un grup de antreprenori, să nu existe un singur acționar.

Nu se poate întâmpla nimic peste noapte, vrem să punem niște baze solide. Schimbarea este fundamentală.

În cât timp putem scoate Dinamo din insolvență? Nu pot să răspund exact, se poate întâmpla în câteva 

luni sau într-o perioadă mai lungă. Majorarea de capital social e soluția pe care o aplicăm, împrumuturile vor fi convertibile în acțiuni”, a declarat Eugen Voicu potrivit Fanatik.ro


Comentarii