Răzvan Zăvăleanu dezvăluie ce urmează pentru Dinamo: Anunț Important!

 Dinamo e la mâna ei în lupta pentru play-off-ul din Liga 2. Toate calculele

Marți este programat duelul Gloria Buzău - Unirea Slobozia, între două echipe aflate în luptă directă pentru play-off.


Astfel, există 3 variante, însă oricare dintre ele s-ar îndeplini, Dinamo este la mâna ei înainte de ultima rundă. 3 scenarii la Gloria Buzău - Unirea Slobozia:


victorie Gloria Buzău: Gloria face 30 de puncte și le egalează pe Unirea Slobozia și Dinamo. Se face clasament în 3, unde Gloria Buzău și Dinamo sunt avantajate de rezultatele directe (ambele au victorii contra Unirii Slobozia. Formația lui Adi Mihalcea are avantaj la directe și în fața lui Dinamo, astfel că ar fi pe primul loc la clasament în 3). În acest caz, Gloria Buzău și Dinamo ar ocupa locurile 5 și 6, iar Unirea Slobozia ar rămâne în afara play-off-ului.

egal: Unirea Slobozia face 31 de puncte și rămâne pe 5. Dinamo își păstrează locul 6, cu 30 de puncte, în timp ce Gloria Buzău ar fi pe 8, cu 28 de puncte.

victorie Unirea Slobozia: trupa lui Costel Enache face 33 de puncte și urcă pe 4. Dinamo rămâne pe 6, cu 30 de puncte și Gloria Buzău pe 9, cu 27 de puncte.

În ultima etapă a sezonului regulat, Dinamo joacă pe teren propriu, cu Poli Timișoara, formație aflată pe penultimul loc. O victorie a trupei lui Ovidiu Burcă ar însemna calificarea în play-off-ul din Liga 2, potrivit Digi Sport.ro


Această victorie este o confirmare a traseului bun pe care echipa l-a avut de când a venit Ovidiu Burcă. 

Materializează așteptările noastre, ale celor care ne ocupăm de echipă, dar și ale fanilor. A fost o victorie muncită. Dar nu ne-am gândit că nu vom câștiga. Sperăm să învingem și Timișoara. 

S-a plătit un salariu și se fac eforturi pentru a se ajunge cu banii la zi. Nu e atât de ușor să organizezi 

lucrurile după această perioadă dificilă. E evident că jucătorii sunt mai liniștiți. Azi s-au concentrat 100%. 

Vorbesc în fiecare zi cu noii acționari. Lucrurile funcționează foarte bine, suntem pe aceeași lungime de 

undă. Căutam soluții, dar suntem conștienți că nu e ușor, Dacă lucrurile vor merge în direcția propusă de ei, nu putem avea decât un final fericit în ceea ce privește procesul de insolvență. 

Eu îmi doresc să renască Dinamo. Noii acționari au un plan interesant.Sper să fie capabili să-l implementeze”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, potrivit GSP.ro

Comentarii