Răzvan Zăvăleanu, răspuns pentru antrenorul ceh. Ce șanse sunt ca Ionuț Negoiță și Vladimir Cohn să investească din nou la Dinamo

 
Ce șanse sunt ca Ionuț Negoiță și Vladimir Cohn să investească din nou la Dinamo: „E valabil pentru toți dinamoviștii”


„Eu am avut o relație foarte bună cu Ionuț Negoiță până să devină acționar. Au fost 7-8 ani de colaborare foarte bună. El a decis să rămână singurul acționar la Dinamo.


Sunt convins că a crezut că poate și a încercat să ducă acest lucru. În final, când a văzut că nu obține rezultatele pe care și le-a propus, pe care le-a așteptat, a decis să cedeze pe o valoare nesemnificativă pachetul majoritar deținut la Dinamo.

Eu cred că și Ionuț Negoiță a fost, este și va rămâne un dinamovist real, care a dus până la urmă cu dificultățile pe care el le știe mai bine decât le știu eu, a dus câțiva ani de zile, a reușit să susțină financiar clubul.

Traseul corect e acela de a distrbui hai să spunem o sarcină socială cum o reprezintă brandul Dinamo și alte branduri sportive mari. Dacă nu există un singur acționar, nu există decât a doua variantă, aceea a mai multor acționari, care împărtășesc aceeași cultură managerială. Responsabilitate, transparență și seriozitate”, a declarat Nicolae Badea, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Badea nu exclude nici o revenire a bunului său prieten Vladimir Cohn. „Am să vă răspund într-o manieră mai abstractă. Cu un proverb. Sângele apă nu se face! Din punctul ăsta de vedere cred că e valabil pentru toți dinamoviștii.

Domnul Cohn poate să răspundă. Risc o sancționare ironică din partea domnului Cohn. E prietenul meu și îl apreciez deosebit, dar care e plin de sarcasm. Prefer câteva strigături malițioase din peluză decât sarcasmul domnului Cohn”, a adăugat Badea.


Dusan Uhrin, despre situația pe care o are cu Dinamo, club căruia i-a cerut falimentul: ”Totul depinde de avocatul meu.” Răzvan Zăvăleanu, răspuns pentru antrenorul ceh 

Actualul antrenor al celor de la Viagem Pribram, liga secundă din Cehia, a vorbit, pentru ProSport, despre situația curentă a sa cu Dinamo: ”Da, am bani de primit de la Dinamo. M-a sunat Vlad Iacob, săptămâna trecută, pentru a amâna plata restanțelor până la vară. Nu știu dacă pot intra în faliment sau 

nu. I-am dat numele avocatului meu. Va trebui să vorbească cu el, eu nu pot să zic nimic altceva. Totul depinde de avocatul meu, practic, el va lua decizia pentru mine, sigur, după ce vom discuta. Până acum am vorbit doar prin telefon. Sunt mai degrabă trist decât supărat pe ceea ce se întâmplă, pe întreaga situație.”

”Nu știu nimic de zvonurile legate de barajul cu U Cluj sau despre vreun blat. Întrebați jucătorii. Pentru mine este istorie, rămâne în trecut, eu am făcut tot ceea ce am putut pentru a încerca să salvez clubul de la retrogradare.”

”Nu i-am urmărit în acest sezon de Liga 2. Nu am avut timp, m-am concentrat pe clubul meu. Nu prea sunt la curent cu ceea ce se întâmplă la Dinamo. Nu știam nici despre noii proprietari ai clubului”, a spus Dusan Uhrin jr

Zăvăleanu a explicat de ce nu consideră corect ca antrenorul ceh să primească toți banii pe care îi solicită, 12.800 euro, adică ultimele două salarii din contract.

”(n.r. cei care fac cereri pentru plata datoriilor sunt ignorați și cer falimentul) În ceea ce privește jucătorul Andrei Radu, aveți perfectă dreptate. În ceea ce îl privește pe domnul Uhrin, aș vrea să precizez că nu l-a ignorat nimeni, dar înainte de a face cererile pe care le-a făcut nu ne-a căutat, nu ne-a contactat.

Iar pe de altă parte, noi nu avem o problemă cu banii pe care trebuie să îi plătim pentru perioada în care a lucrat la Dinamo, dar vreau să vă reamintesc că a doua zi după retrogradare, domnul Uhrin, fără să lase măcar un program de pregătire, aflat sub contract pentru încă o lună, a plecat acasă. Nu găsesc că 

ar trebui plătiți acești bani, nu mi se pare nici moral corect, dar nici legal. Asta a fost discuția între noi și domnul Uhrin: nu vă plătim pentru perioada în care ați plecat. Așa ar trebui, așa ar fi logic.

(n.r. Uhrin spune că a fost sunat de către Vlad Iacob pentru a accepta amânarea plății datoriilor) Nu știu, nu mi-a zis Vlad că a făcut lucrul ăsta. Cert e că există un litigiu pe rol, partea asta financiară ne aparține și nu am fost de acord să îi plătim pentru perioada în care nu a mai lucrat efectiv la Dinamo. Îi 

recunoaștem datoria până la data retrogradării, dar ulterior a plecat fără să ne zică la revedere”, a spus Răzvan Zăvăleanu la ProSport LIVE.Comentarii