Reacția lui Dinamo, după pedeapsa primită de Vali Lazăr. Ce se întâmplă cu Dinamo, dacă echipa ratează play-off-ul

 
Forul federal a decis ca jucătorul formației prahovene să primească două etape de suspendare și o amendă de 2.270, informând și clubul din Ștefan cel Mare vizavi de această hotărâre. Dinamo a reclamat situația la FRF, de aceea cazul a fost analizat de către Comisia de Disciplină.

"Este decizia FRF și va trebui să o respectăm. Personal, aș fi luat o sancțiune mai dură pentru a descuraja repetarea unor astfel de manifestări. Nu sunt de acord cu gestul sau cu gesturile de acest gen. 

Dar, repet, trebuie să respectăm decizia forului federal", a reacționat Vlad Iacob, administratorul special al roș-albilor, într-o reacție pentru Gazeta Sporturilor

„Atmosfera la echipă e una bună, privesc cu încredere către această partidă, am speranța că vom obține un rezultat mult așteptat, anume victoria, și vom reuși astfel să accedem în play-off.

Obiectivul nostru pentru actuala stagiune a fost să ne luptăm pentru play-off. Toată lumea își dorește ca 

Dinamo să fie în play-off și să revină în Liga 1, ar fi benefic pentru tot fotbalul românesc”, a declarat Iacob potrivit GSP.ro.

Dacă acest obiectiv nu va fi îndeplinit? „Nu avem altceva de făcut decât să terminăm sezonul și să o 

luăm de la capăt, nu există o consecință dramatică, dar e un scenariu pe care nu ni-l dorim”, spune Iacob

Întrebat dacă sezonul viitor Dinamo va avea promovarea în Superliga drept obiectiv, Iacob a răspuns 

evaziv: „Haideți să trecem mai întâi de meciul cu Politehnica Timișoara și după putem discuta despre altceva, e prea devreme ca să anunțăm obiectivele de anul următor”.

Comentarii