Veste bună pentru dinamoviști. Cine este milionarul din Energie pe care noii acționari vor să-l aducă la Dinamo

 
Ovidiu Burcă îi liniștește pe fani: „Noii acționari vor plăti totul pentru licență” 

„Ne așteaptă o partidă dificilă, fiind la un joc pentru a obține accederea în play-off. Dincolo de această miză există și o rivalitate între noi și cei de la Poli Timișoara. 


Eu îi simt pe băieți pregătiți, dar n-aș spune că e meciul meciurilor pentru Dinamo. Mă așteptam ca stadionul să fie sold-out după energia pe care au emanat-o fanii noștri la Sibiu", a spus Ovidiu Burcă.

„Avem garanția că tot ceea ce înseamnă plăți pentru a obține această licență este asigurată de acționari. În contul tuturor oamenilor din club a intrat un salariu restant. Nu știu să vă spun dacă au fost DDB sau noul acționariat. Dacă muncim cu Timișoara, vom fi recompensați și cu o primă”, a mai precizat antrenorul „câinilor roșii”, potrivit GSP.ro

Fostul vicepreședinte de la Rapid a dezvăluit că, pe lângă Eugen Voicu, asociatul său cu o cotă de 40% din Red&White, vor fi atrași și alți oameni de afaceri în proiectul din „Ștefan cel Mare”.

Astfel, conform informațiilor noastre, noii acționari ai clubului cu adresa în Șoseaua Ștefan cel Mare 

poartă discuții avansate cu mai mulți antreprenori de succes din țara noastră, care ar urma să se alăture, pentru început, cu sume de câteva sute de mii de euro, investiției la Dinamo.

Gheorghe Manole, milionarul pe care noii acționari de la Dinamo vor să-l aducă în Ștefan cel Mare: „Sunt suporterul echipei de 55 de ani”

Pentru mai multă susținere financiară, noii acționari de la Dinamo au făcut demersuri și au luat legătura cu Gheorghe Manole (70 de ani), unul dintre oamenii de bază al grupului Eximprod, care este un 

important exponent pe piața energiei regenerabile. Gheorghe Manole deține mai multe afaceri cu panouri fotovoltaice și eoliene în județul Buzău și se declară un suporter înrăit al lui Dinamo.

„E adevărat. Nu vă ascund că am discutat cu Andrei (n.r. Nicolescu). Îmi place ideea, cred în ea, trebuie 

să îmi pice și bine. Aici mă refer la anumite socoteli pe care le avem, proiecte în care suntem implicați, acest moment a venit într-o vâltoare în care ne aflăm.

Dacă accept, e bine, am o răspundere importantă. L-am rugat pe Andrei să mă lase o săptămână și o să 

dau un răspuns. Merg la meciurile lui Dinamo și, mai nou, îmi cultiv și nepotul în acest sens. Sunt 

suporterul echipei de 55 de ani. Aș fi putut să investesc de acum doi ani, m-aș fi implicat cu siguranță 

de atunci, însă nu am fost solicitat”, a declarat Gheorghe Manole, potrivit prosport.ro.

În plus, societatea în care este angrenat Gheorghe Manole deține mai multe spații comerciale, iar în 

2019 cifra de afaceri a Eximprod se ridica la 100 de milioane de euro, potrivit Forbes. Pe lângă viața profesională, Gheorghe Manole s-a declarat un veritabil fan al lui Dinamo


sursa foto: Fanatik.ro

Comentarii