Veste excelentă pentru dinamoviști. Ce pregătește conducerea lui Dinamo

 


Ovidiu Burcă, antrenorul echipei Dinamo, a vorbit despre victoria obţinută de ”câini” în meciul cu Unirea Constanţa.

”Deci un peste alta au reusit să îşi alcătuiască o echipă. Au avut o misiune aproape imposibilă, îl compătimesc. Au început campionatul cu mulţi tineri, dar nu ştiu ce s-a întâmplat pe parcurs. 

La Giurgiu e mai greu să vină, azi au venit mulţi suporteri. Pentru noi sunt foarte importanţi, ne dau multă energie. Retrogradarea asta nu înseamnă un final. Dragostea pentru Dinamo nu se termină. În primul rând vreau să le mulţumesc că ni se alăturau, se aştepta acest moment de mult timp. Mă bucur că au îndrăznit să vină alături de noi. Sunt oameni foarte serioşi. Deja suntem mult mai optimişti faţă de acum câteva săptămâni. 

Împreună cu suporterii vor găsi soluţii, acum toată lumea se aşteaptă la investiţi, dar lucrurile trebuie luate pas cu pas. Aşa cum este normal. Trebuie să ne calificăm în play-off”, a declarat Ovidiu Burcă, potrivit orangesport.ro

Dusan Uhrin, despre situația pe care o are cu Dinamo, club căruia i-a cerut falimentul: ”Totul depinde de avocatul meu.” Răzvan Zăvăleanu, răspuns pentru antrenorul ceh

Actualul antrenor al celor de la Viagem Pribram, liga secundă din Cehia, a vorbit, pentru ProSport, despre situația curentă a sa cu Dinamo: ”Da, am bani de primit de la Dinamo. M-a sunat Vlad Iacob, săptămâna trecută, pentru a amâna plata restanțelor până la vară. Nu știu dacă pot intra în faliment sau nu. I-am dat numele avocatului eu. Va trebui să vorbească cu el, eu nu pot să zic nimic altceva. Totul depinde de avocatul meu, practic, el va lua decizia pentru mine, sigur, după ce vom discuta. Până acum am vorbit doar prin telefon. Sunt mai degrabă trist decât supărat pe ceea ce se întâmplă, pe întreaga situație.”

”Nu știu nimic de zvonurile legate de barajul cu U Cluj sau despre vreun blat. Întrebați jucătorii. Pentru mine este istorie, rămâne în trecut, eu am făcut tot ceea ce am putut pentru a încerca să salvez clubul de la retrogradare.”

”Nu i-am urmărit în acest sezon de Liga 2. Nu am avut timp, m-am concentrat pe clubul meu. Nu prea sunt la curent cu ceea ce se întâmplă la Dinamo. Nu știam nici despre noii proprietari ai clubului”, a spus Dusan Uhrin jr

Învitat în cadrul emisiunii ProSport LIVE, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului Dinamo, a fost, printre altele, despre conflictul cu Dusan Uhrin jr..

”(n.r. cei care fac cereri pentru plata datoriilor sunt ignorați și cer falimentul) În ceea ce privește jucătorul Andrei Radu, aveți perfectă dreptate. În ceea ce îl privește pe domnul Uhrin, aș vrea să precizez că nu l-a ignorat nimeni, dar înainte de a face cererile pe care le-a făcut nu ne-a căutat, nu ne-a contactat.

Iar pe de altă parte, noi nu avem o problemă cu banii pe care trebuie să îi plătim pentru perioada în care a lucrat la Dinamo, dar vreau să vă reamintesc că a doua zi după retrogradare, domnul Uhrin, fără să 

lase măcar un program de pregătire, aflat sub contract pentru încă o lună, a plecat acasă. Nu găsesc că ar trebui plătiți acești bani, nu mi se pare nici moral corect, dar nici legal. Asta a fost discuția între noi și domnul Uhrin: nu vă plătim pentru perioada în care ați plecat. Așa ar trebui, așa ar fi logic.

(n.r. Uhrin spune că a fost sunat de către Vlad Iacob pentru a accepta amânarea plății datoriilor) Nu știu, nu mi-a zis Vlad că a făcut lucrul ăsta. Cert e că există un litigiu pe rol, partea asta financiară ne 

aparține și nu am fost de acord să îi plătim pentru perioada în care nu a mai lucrat efectiv la Dinamo. Îi recunoaștem datoria până la data retrogradării, dar ulterior a plecat fără să ne zică la revedere”, a spus Răzvan Zăvăleanu la ProSport LIVE.

Veste excelentă pentru dinamoviști. Ce pregătește conducerea lui Dinamo

Înainte partidelor cu CSC Șelimbăr (4 martie) și Poli Timișoara (11 martie), șefii clubului vor să le facă 

o surpriză jucătorilor și să le plătească o parte dintre datorii, pentru a-i motiva și a le asigura liniștea înainte de partidele decisive.

Conform informațiilor Gazetei Sporturilor, conducerea lui Dinamo face demersurile necesare pentru ca 

fotbaliștii antrenați de Ovidiu Burcă să primească în zilele viitoare unul dintre cele două salarii restante.

Comentarii