Breaking news pentru fanii lui Dinamo: o veste senzațională!

 
Dinamo a început să se redreseze atât în campionat, cât și în zona de conducere. Ieri, alb-roșii au primit

 salariile restante și, în același timp, lucrează asiduu pentru a rezolva problema licențierii. Într-un

 interviu acordat pentru GSP.ro, Ovidiu Burcă a dezvăluit că echipa se află pe ultima sută de metri în această privință. De asemenea, antrenorul echipei Dinamo a împărtășit o regulă pe care a stabilit-o pentru jucători încă de la începutul mandatului său.

Vă bucură că s-a aprobat planul de reorganizare? 

- Chiar foarte tare! Acesta este un test pe care clubul trebuie să-l treacă. Trebuie să fie aprobat de masa creditorilor și de judecătorul sindic. Sincer, am avut convingerea că se vor găsi întotdeauna soluții.

- Mai sunt semne de întrebare și în legătură cu licența? 

- Din ce știu lucrurile sunt în mare parte rezolvate. Avem asigurări de la noii acționari că acest prim pas numit licențiere va fi trecut.

- Ce fel de asigurări? Sunt destul de multe persoane care au trecut pe la Dinamo și există o teamă să nu se repete episodul Cortacero. 

- Asigurările sunt verbale pentru că n-am calitatea să le impun ceva. Sunt un simplu antrenor. În ultima 

săptămână am discutat mai multe cu ei (n.r. cu Andrei Nicolescu, Eugen Voicu și Vlad Iacob) și sunt pe ultima sută în rezolvarea datoriilor în ceea ce privește licența.

- Cât de implicați îi vedeți pe conducători în viața echipei? 

- Există chimie extraordinar de bună. Jucătorii sunt sensibili referitor la partea financiară. Astăzi le-au 

fost plătite salariile pe 13 aprilie și nu pe 15. Un lucru pe care nu-l întâlnești foarte des în România. Acum noi cei din staff putem să-i presăm pentru a da totul pe teren, a mărturisit Burca

Comentarii