Dezvăluiri uluitoare de la Steliano Filip

 
Steliano Filip (28 ani) face dezvăluiri uluitoare și vorbește despre subiectul legat de ancheta FRF în legătură cu meciul CS Mioveni vs Dinamo din sezonul 2021-2022. Fostul fotbalist spune că, în decursul carierei, a primit nenumărate propuneri pentru a încasa cartonașe. Mai mult, fundașul a dezvăluit că și sezonul trecut a avut parte de astfel de abordări, însă nu pentru meciul de la Mioveni.

Te sun în legătură cu ancheta Federației, informația dezvăluită de colegii de la Gsp.ro… 

Da! Acum m-am întors de la antrenament. Am auzit și eu despre acest lucru dimineață, tot de la voi, de la jurnaliști, însă mai multe nu pot să-ți spun, pentru că nu știu.


De la Federație, mai precis din partea Departamentului de Integritate, nu ai fost sunat, citat? Ei au comunicat că au început o anchetă în legătură cu meciul Mioveni vs Dinamo, în care tu ai fi făcut mai mute faulturi în debutul partidei și ai fost avertizat de arbitru…

Nu! Nu am vorbit cu nimeni de la FRF. Repet, de la voi, de la ziariști, aud pentru prima oară.

Steliano Filip, dezvăluiri uluitoare despre scandalul pariurilor. „Mi-au propus 25.000 euro pentru un cartonaș galben. Am primit fel și fel e propuneri”

Dar ce poți să ne spui despre acel meci și despre aceste informații?

Nimic. Eu am spus și în trecut că am fost contactat de multe persoane, fel și fel de oameni care mi-au făcut tot felul de propuneri.


Cum ar fi?


Mi-au propus 25.000 euro pentru un cartonaș galben, au fost multe, chiar și pentru altele. Însă nu am făcut niciodată așa ceva, nu aș face, nu am luat niciodată ceva, nu am luat bani din asta! Cine mă cunoaște știe că sunt curat. Acum nu cunosc dacă e adevărat, dacă mi-ar fi dat sau au vrut să mă încerce.


Ești printre puținii fotbaliști care au recunoscut aceste propuneri…


Nu știu dacă sunt primul, nici nu îmi pasă. Eu eram predispus la fiecare meci, că asta e adevărul, le cam luam (n.r. avertimente și cartonașe roșii)


Cine sunt oamenii care ți-au propus așa ceva?


Sunt persoane care nici măcar nu am numărul lor de telefon. Două persoane au venit la mine în mall Băneasa, sincer îți spun, e de acum 7-8 ani. Asta a fost prima dată, mergem la mall, nu o să uit niciodată. Și au venit la mine, dacă primești galben meciul viitor, ai 25.000 de euro. Am avut, tot felul de propuneri, bani mulți, am avut chiar și cornere, roșu. Repet, tot felul de propuneri.


Steliano Filip a acumulat 11 avertismente cu cartonaș galben și 2 eliminări cu cartonaș roșu în sezonul 2021-2022, în cele 24 de meciuri disputate în Superligă, play-out și baraj de retrogradare/promovare.

Într-un meci împotriva CFR-ului, din etapa 30 a sezonului regular, Steliano Filip a primit două 

avertismente cu cartonaș galben într-un interval de doar opt minute (la minutele 39 și 45+2), fiind ulterior eliminat cu cartonaș roșu.

În derby-ul cu FCSB, care s-a încheiat cu scorul de 6-0 în favoarea echipei adverse, Steliano Filip a fost eliminat direct cu cartonaș roșu în minutul 37.

Spui că nu ai intrat în jocul ăsta, te-ai ferit, însă ai anunțat la club, la federație, la Poliție?

Nu. Sincer, nu. Nu am vrut să fac rău nimănui. Acum nu o spun că, vezi Doamne, a apărut informația asta și să mă scot eu. Nu pot să spun că nu mă intereseză, că doar e imaginea mea în joc, dar sunt liniștit, pentru că nu am făcut și nu am fost niciodată de acord cu așa ceva. Apropiații mei știu ce fel de persoană sunt.

„Cred că în fiecare an mi-a propus cineva câte ceva, de când joc fotbal”

Dar la meciul ăsta nu a venit nimeni, nu ți-a fost propus nimic, vorbesc de CS Mioveni vs Dinamo 2-0?


Nu. Nu. Sigur nu. La meciul ăsta niciodată, nu au venit înainte de un meci anume, cum s-a nimerit. Si nu veneau la mine să-mi spună de o anumită partidă, tot ce s-a întâmplat a fost că m-au întrebat dacă aș fi de acord să colaborez cu ei.


Anul trecut nu ți-a făcut cineva vreo propunere de acest gen?


Anul trecut… (n.r. se gândește lung). Cred că în fiecare an mi-a propus cineva câte ceva, de când joc fotbal.


S-a scris că ți-ai luat apartament în Pipera!


Nu este adevărat, eu am stat în chirie în Pipera. Îți repet, mi-au fost făcute tot felul de propuneri, dar nu 

am făcut așa ceva niciodată. Mi-au zis, tot ce vreau eu pentru cartonașe, galben, roșu. Sume mari de bani. Au venit tot felul de oferte.

Și spui că poți băga mâna în foc că nu ai făcut așa ceva, că nu există cineva care să poată demonstra că ești implicat?


Nu, nu am făcut.


La ce meciuri au fost, anul trecut, propunerile astea?

Phuuu…. Te-aș minți să îți spun meciul ăla, meciul celălalt. Au fost! Chiar nu știu. Chiar nu îmi aduc

 aminte. Vine treaba asta acum când sunt foarte bine în Ungaria, liniștit, pentru că știu că nu am făcut niciodată nimic, potrivit Prosport.ro


Comentarii