Dinamo primește o veste excelentă!

 
Cu doar câteva zile înainte de luarea deciziei finale în privința licenței, Vlad Iacob, administratorul special al clubului Dinamo, a sugerat că lucrurile se îndreaptă în direcția pozitivă și că echipa va primi aprobarea. La finalul Adunării Generale a FRF, Vlad Iacob a avut un mesaj pentru fani în cazul în care echipa va ajunge la baraj.


„În ceea ce privește licența, lucrurile se vor rezolva și la noi. Sunt dezamăgit de ultimele rezultate. Totuși, trebuie să ne aducem aminte de unde am pornit. Asta încerc să le spun fanilor și să fie alături de noi.

Cât timp vom avea șanse matematice de a prinde un loc de promovare directă, vom trata fiecare joc ca 

pe o finală. Și dacă se va ajunge la baraj le transmit să fie alături de noi. Cu un stadion plin, putem face 

față oricărui club din liga 1. Rămân optimist pentru că nu-mi asumam acest proiect anul trecut, dacă nu eram așa”, a transmis Vlad Iacob, potrivit GSP.ro

În ciuda înfrângerii cu 1-3 împotriva echipei Poli Iași, Răzvan Zăvăleanu a adus și vești bune, oferind 

aceleași asigurări cu privire la licențiere. El a subliniat că situația este aproape rezolvată, chiar și după meciul de ieri.

„Să vedem ce se întâmplă din punct de vedere al infuziei de capital necesară pentru licențiere. Trebuie 

rezolvat până la 30 aprilie. Din câte am înțeles de la noii noștri acționari, problema este ca rezolvată. Așteptăm să vedem, sper să fie așa.

Nu vorbim despre o sumă exorbitantă. Este importantă, dar se poate plăti. Nu ar trebui să avem emoții 

că nu va fi plătită. Pentru noi, important este ca această societate să-și facă datoria. În afară de PCH, nu 

și-a făcut nimeni datoria. Dar astăzi discutăm din altă perspectivă, cred că sunt oameni serioși și mă bazez pe faptul că vor aduce banii necesari.

O serie de oameni deja au amânat plățile, de asta suma nu este așa mare, a fost tăiată la jumătate”, a transmis Zăvăleanu la „DigiSport Special”. 


sursa foto: gsp.ro

Comentarii