”Opriţa, mortule, ai furat cu Dinamo, recunoaşte!”- Antrenorul recunoaște

 La finalul meciului cu Gloria Buzău, încheiat cu scorul de 0-1 în favoarea adversarei CSA Steaua,

 antrenorul echipei, Daniel Oprița (41 de ani), a acordat un interviu rapid în timpul căruia un suporter a

 început să-l înjure și să-l acuze că a manipulat jocul împotriva echipei Dinamo.

După o victorie crucială în ultima etapă a play-off-ului Ligii 2, care a pus echipa într-o poziție bună pentru promovare, CSA Steaua a suferit o înfrângere neașteptată în meciul următor.

Într-o surpriză totală, echipa aflată pe ultimul loc în clasament, Gloria Buzău, care suferea înfrângeri consecutive, a reușit să învingă liderul din Liga 2, obținând astfel prima victorie în cadrul play-off-ului, cu scorul de 1-0, pe teren propriu.

După meciul în care echipa sa a suferit o înfrângere surprinzătoare în fața celor de la Gloria Buzău, antrenorul Daniel Oprița a fost interpelat de un fan care l-a acuzat că echipa sa a avut un arbitraj favorabil în meciul cu Dinamo. Acest lucru s-a întâmplat în timpul unei flash-interviu acordate pe terenul de fotbal.

În urma înfrângerii echipei sale cu Gloria Buzău, un fan al CSA Steaua l-a acuzat pe Daniel Opriţa că a "furat" la meciul cu Dinamo, strigându-i acestuia să recunoască.

Antrenorul Stelei a fost aproape de a intra într-un conflict cu suporterul, dar în cele din urmă a hotărât să îi acorde acestuia dreptate și l-a încurajat să se calmeze și să se întoarcă acasă.

”Mai prost ca tine am mai văzut, dar... bine, bine, aşa e, gata, te-ai linştit? Ţi-am recunoscut, e bine? Ok, linşteşte-te. Du-te acasă şi linişteşte-te”, a replicat Daniel Opriţa.

"Ne-am prezentat ... nu trebuia să ne prezentăm! A fost un meci echilibrat pentru că şi noi am avut ocaziile noastre, am avut ocazii destul de mari.

Un joc în care nu mi-a plăcut frica. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar toate echipele suntem o apă şi un pământ. Faci una caldă, una rece, aşa nu poţi!

Fără constanţă... Toate echipele sunt în luptă acum. Şi Iaşiul poate să piardă promovarea directă. Oricine poate să termine pe primele două locuri. Dacă iei un gol ca acela, din fază fixă, static, ce să-i mai spun jucătorului?


Ne mulţumim cu puţin. Au venit şi suporterii şi ne-au spus că să batem pe Dinamo şi că restul nu mai contează. Şi ne-am ţinut de cuvânt. Am bătut pe Dinamo şi restul nu mai contează", a spus Opriţa, potrivit orangesport.ro

Daniel Oprița, antrenorul echipei de fotbal CSA Steaua, a provocat o controversă în urma declarațiilor 

sale după meciul cu Gloria Buzău, pierdut cu scorul de 0-1. Oprița a fost apostrofat de un fan care l-a 

acuzat că echipa sa a beneficiat de un arbitraj favorabil în meciul cu Dinamo, pe care l-au câștigat cu scorul de 3-2.

Într-un moment de sinceritate, Oprița a făcut o declarație care a stârnit controverse: "Ne mulţumim cu 

puţin. Au venit şi suporterii şi ne-au spus că să batem pe Dinamo şi că restul nu mai contează. Şi ne-am ţinut de cuvânt. Am bătut pe Dinamo şi restul nu mai contează".

Declarația lui Oprița a fost criticată dur de către suporteri și de către jurnaliști sportivi, care au 

considerat că este o lipsă de respect față de celelalte echipe din campionat și față de competiția în sine. 

Aceștia au subliniat faptul că toate echipele trebuie să joace cu aceeași determinare și să dea totul pentru a obține rezultatele dorite, nu doar împotriva unor echipe mai puternice.

Cu toate acestea, declarația sa a rămas în atenția opiniei publice și a ridicat semne de întrebare cu 

privire la atitudinea echipei sale față de competiție și la modul în care acesta ar putea influența evoluția acesteia în viitor.


Comentarii