Dinamo - Unirea Dej: Ce trebuie să știi înainte să cumperi bilete!

 
O presă doar pentru Dinamo!

Dinamo este inima noastră: Haideți să o protejăm!

Există încă posibilitatea matematică ca Dinamo să promoveze direct, însă fiind realiști, ar trebui să se

 concentreze mai degrabă pe asigurarea unui loc în baraj. Pentru următoarele 4 meciuri din play-off-ul Ligii 2, biletele pentru primele două sunt disponibile pentru vânzare. Sâmbătă, pe 6 mai, la ora 14:45, Dinamo va întâlni Unirea Dej pe teren propriu, la „Arcul de Triumf”. În ceea ce privește prețurile biletelor, acestea variază între 30 și 140 de lei și pot fi achiziționate online. Joia viitoare, Dinamo va juca în deplasare la Galați împotriva echipei Oțelul.

Conform informațiilor oferite de „Dinamo 7/9” de la Playsport, până în prezent s-au comercializat

 1.700 de bilete pentru meciul cu ardelenii. Prețurile biletelor variază în funcție de locul în tribune:

 Vip - 140 de lei, tribuna 1 - între 50 și 70 de lei, tribuna 2 - între 40 și 50 de lei, iar pentru peluze costul este de 30 de lei.

Fan Zone Dinamo, episodul 3

Câinilor, așa cum v-am obișnuit, Dinamo FanZone vă așteaptă sâmbătă, înaintea partidei cu Unirea Dej, începând cu ora 13:00, la intrarea de pe Bulevardul Mărăști.

Deja știți ce ați găsit aici la edițiile trecute: produse cu echipa favorită, jucători și șansa de a vă testa 

cunoștințele despre Dinamo. Și încă o surpriză la Dinamo FanZone, un proiect al clubului nostru, ajuns la al treilea episod! 

În timp ce părinții și cei mai mari susțin quiz-ul de “dinamovism”, cei mici pot discuta cu Victor 

Stoinea, autorul de 9 ani al cărții , “Victor, Tudor, Măriuca și Victor”, parte a proiectului educațional “Autori la vârste timpurii”. 

Victor: “Sunt foarte entuziasmat să vă anunț că am primit răspuns pozitiv să fiu parte a unui episod din 

seria Dinamo FanZone. Vom avea un stand, voi oferi câteva cărți copiilor fani Dinamo București cu 

autografe și sper să le răsfoiți cu drag, să vă inspire și să duceți mai departe proiectul ,,Autori la vârste timpurii”.

Accesul în stadion se va face începând cu ora 12:45. Pentru a evita situațiile neplăcute și aglomerația la 

porțile de acces, vă rugăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute înainte de ora de începere a partidei și să aveți biletele pregătite, fie în format electronic, fie printate.

Partida dintre Oțelul Galați și Dinamo va avea loc pe 11 mai, începând cu ora 20:30. Fanii pot achiziționa bilete la prețuri cuprinse între 5 și 90 de lei.

În etapa penultimă din play-off, Dinamo va juca pe teren propriu împotriva echipei CSA Steaua pe 15 mai. Este posibil ca meciul să se desfășoare pe Arena Națională.

Clubul Dinamo, pe Facebook


Comentarii