Bomba informațională: Mailul surpriză care a încins spiritele fanilor dinamoviști, semnat de Andrei Nicolescu

 
Acționarii Red&White 2022 Management au lansat o inițiativă semnată de Andrei Nicolescu în dimineața de joi, în cadrul căreia intenționează să strângă fonduri în societatea care deține 80,77% din SC Dinamo 1948 SA. După cum a dezvăluit ProSport în exclusivitate acum o săptămână, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu doresc să ofere fanilor posibilitatea de a deveni acționari în "R&W" prin intermediul platformei de crowdfunding "Dinamo 2028". Această platformă, numită SeedBlink, este specializată în startup-uri tech din Europa și, conform startupcafe.ro, a reușit să atragă până în prezent 9.000 de investitori din 50 de țări, dintre care 15% sunt din străinătate, potrivit Prosport.ro


Ce este o platformă crowdfunding? „Crowdfundingul este o tehnică de finanțare a proiectelor folosind resurse online (forumuri, platforme de socializare etc.) desprinsă din crowdsourcing. Acesta pot fi, printre altele, sub formă de donații sau împrumuturi și pot genera chiar și randamente de până la 10%. Baza crowdfundingului stă în ideea a apela la o comunitate ca un potențial finanțator pentru a dezvolta un produs. Traducând direct, ar însemna finanțare din partea publicului sau a mulțimii. Prin crowdfunding, un business existent sau la început de drum poate apela la un grup de persoane sau investitori, pentru a primi infuzia de capital de care are nevoie pentru a-și dezvolta sau lansa afacerea”.


Inițiativa a fost anunțată chiar de Andrei Nicolescu, cel care s-a semnat cu funcțiile cumulate de: acționar cofondator, președinte și director general al SC Dinamo 1948 SA. Redăm mai jos conținutul mailului transmis de fostul șef de la Rapid fanilor dinamoviști:


Îți mulțumesc că ai fost alături de echipa noastră. Energia, pasiunea și încurajările pe care jucătorii Dinamo 1948 le-au simțit de la suporteri ne-au ajutat să obținem victorii importante pe teren și să readucem în „Ștefan cel Mare” bucuria de a juca în Liga 1. 

Numele meu este Andrei Nicolescu, acționar cofondator, Președinte și Director General Dinamo 1948.

 Visul meu este ca Dinamo 1948 să ajungă cel mai iubit și respectat club de fotbal din România. Pentru acest lucru, am alături o echipă profesionistă de management, oameni care iubesc fotbalul de calitate și sunt dedicați culorilor noastre. Îi poți cunoaște aici, pe site-ul oficial: https://www.rwm.ro/.


Însă, pentru ca această viziune să devină realitate, clubul Dinamo 1948 are nevoie acum de implicarea suporterilor săi adevărați. Astfel, în plus față de aportul de capital adus de echipa inițială de investitori, am ales să oferim fiecărui suporter posibilitatea de a pune umărul la viziunea Dinamo 1948 și de a deveni acționar în clubul nostru de suflet. 


Începând din 15 iunie, am lansat campania oficială SeedBlink, în care te poți înscrie și tu acum.


Între 15 iunie și 21 iunie, doar suporterii Dinamo 1948 au acces la acest proiect (abonații DDB și cei care au cumpărat bilete la meciurile echipei noastre). Suntem primul club de fotbal din România care are curajul unei astfel de inițiative și cred cu tărie că, avându-i aproape pe suporterii Dinamo 1948, vom avea succes în realizarea viziunii noastre. Doresc din tot sufletul să văd clubul Dinamo 1948 susținut prin aceleași mecanisme ca și cluburi de top cum ar fi Real Madrid, FC Barcelona sau Bayern Munchen.


Intră pe link-ul de SeedBlink, citește datele proiectului și devino acționar Dinamo 1948.

Cu încredere, Andrei Nicolescu,Comentarii