Breaking news: Dinamo aduce un fotbalist cu prezență la națională în lot!

 

Transferul se mișcă rapid în rândul echipei Dinamo, într-un ritm alert. După ce Hakim Abdallah a fost prezentat ieri, astăzi, ProSport a scris despre Adnan Golubovic (27 de ani) și Bogdan Marian (18 ani), doi jucători pe care "câinii" îi au în vizor. În plus, sursa noastră a aflat că formația "Ștefan cel Mare" își dorește și pe Aleks Petkov (23 de ani), un fotbalist bulgar care a jucat ultima dată la Arda Kardzhali, în prima ligă din Bulgaria. Informațiile indică faptul că fundașul central urmează să sosească în București împreună cu impresarul său pentru a fi prezentat oficial.


ProSport a furnizat astăzi în exclusivitate informații despre două dintre posibilele achiziții ale lui Dinamo, Adnan Golubovic (27 de ani) și Bogdan Marian (18 ani). În continuare, vă prezentăm un al 

treilea fotbalist pe lista lui Ovidiu Burcă la echipa "Ștefan cel Mare".

Este vorba despre Aleks Petkov (23 de ani), un fundaș central care a evoluat în sezonul trecut la Arda Kardzhali, în prima ligă a fotbalului bulgar. În sezonul 2022-2023, el a jucat în 30 de meciuri, atât în campionat, cât și în cupă. Petkov a făcut parte și din loturile naționalei de juniori, de la U18 până la U21, iar în prezent are două selecții la echipa națională a Bulgariei. Debutul său a avut loc într-un meci amical împotriva Qatarului în martie 2022.


A doua selecție a venit recent, în timpul preliminariilor pentru EURO 2024, în partida cu Lituania de la Kaunas, pe 17 iunie, când a fost titular și a jucat pe toată durata meciului. De asemenea, a fost rezervă în meciul surpriză cu Serbia. La fel ca și ceilalți doi jucători menționați anterior, Petkov va veni la Dinamo ca jucător liber de contract. Conform informațiilor noastre, el se află în drum spre București împreună cu agentul său și va fi prezentat oficial în curând.


Până în prezent, Aleks Petkov a participat în două meciuri pentru echipa națională de fotbal a Bulgariei la nivel de seniori. Într-o declarație recentă, Bogdan Marian a confirmat interesul său față de Dinamo și a spus: "Aștept oferta!"


În prima parte a zilei, Dinamo a anunțat despre două nume importante: Adnan Golubovic (27 de ani) și Bogdan Marian (18 ani). Golubovic, portarul, se află deja în cantonamentul echipei din Slovenia și se pregătește alături de echipa condusă de Ovidiu Burcă.


În ceea ce-l privește pe Bogdan Marian, acesta se antrenează cu echipa de tineret U21 a celor de la Leicester City, echipa campioană din Anglia în trecut.


M-am dus la Leicester City, mă antrenez cu ei, cu U21, pentru că vor să-mi ofere un contract. Încă aștept și o ofertă de la Dinamo. Trebuia să merg în cantonamentul lor din Slovenia, dar până la urmă nu m-am mai dus.”, a declarat acesta pentru sport.ro astăzi, 28 iunie.


Pe lângă informațiile despre Adnan Golubovic, Bogdan Marian și Aleks Petkov, ProSport a relatat și despre interesul lui Dinamo pentru Dennis Politic, un fotbalist sub contract cu Cremonese, care în trecut a fost parte a echipei de juniori a lui Manchester United.


Deși echipa se confruntă cu restricții impuse de FIFA cu privire la legitimări, acest lucru nu a împiedicat clubul din București să-l prezinte pe Hakim Abdallah, un atacant în vârstă de 25 de ani, care în sezonul trecut a evoluat în liga a doua din Belgia.

Comentarii