Culisele primului transfer al lui Dinamo dezvăluie totul! Ce l-a făcut pe jucător să semnez

 
Atacantul Hakim Abdallah (25 de ani), fotbalist cu dublă cetățenie, franceză și malgașă, s-a înțeles cu Dinamo și este nerăbdător să debuteze în alb-roșu.

 Însă, înainte ca acest lucru să se întâmple, "câinii" trebuie să obțină ridicarea interdicției la transferuri, astfel încât să poată înregistra transferul internaționalului din Madagascar.


Dinamo a făcut anunțul marți, anunțând primul transfer al verii. Echipa nou-promovată în SuperLigă a ajuns la un acord cu atacantul Hakim Abdallah, jucător care în ultimul an a evoluat la Virton, în liga secundă belgiană.

Abdallah afirmă că a urmărit cu atenție meciul de baraj pentru menținerea/promovarea în SuperLigă, în care Dinamo a învins cu 6-1 echipa FC Argeș, chiar dacă, la acel moment, nu se afla în discuții cu clubul.

Hakim Abdallah, noul jucător de la Dinamo: „Am urmărit meciul cu FC Argeș înainte să-mi contacteze agentul!”

„Nu a fost o surpriză pentru mine oferta de la Dinamo. Când ești fotbalist îți dorești să joci pentru o asemenea echipă, pentru club mare ca acesta. Sunt foarte fericit să fiu aici și de abia aștept să încept cu echipa. 


Sunt foarte fericit pentru mine, pentru că s-a interesat Dinamo. Prietenii mei mi-au zis: 'da, trebuie să te duci acolo pentru că Dinamo este din capitala României și o să îți placă orașul'. 


(n.r. dacă a văzut clipuri pe internet) Ăsta este unul dintre motivele pentru care am venit aici. Nu trebuie să spui prea multe cuvinte pentru a veni la Dinamo. Am urmărit primul lor meci împotriva lui FC Argeș și e ciudat pentru că am urmărit meciul lor înainte ca Dinamo să îl contacteze pe agentul meu. Este chiar o poveste ciudată. Am urmărit primul lor meci, când au câștigat cu 6-1 și chiar le spuneam prietenilor mei...'wow, aș vrea să joc acolo'”, a declarat Hakim Abdallah pentru www.sport.ro și PRO TV.

Hakim Abdallah a avut experiența de a juca la echipe precum Brest, Stoke City, Nantes sau Polideportivo El Ejido. Totuși, în Franța și Anglia, a evoluat doar pentru echipele secunde ale acestor cluburi.


În ultimele zile, Dinamo a anunțat despărțirea de doi jucători, Alin Demici și Alin Șerban, ambii fiind fundași.


sursa foto: sport.ro

Comentarii